Vijelia de miercuri a făcut ravagii în sud-vestul județului!

Acoperișurile a 65 de case și mai multe alte construcții au fost distruse de vijelia care s-a abătut marți seasra asupra sudului județului Dâmbovița. De asemenea, vijelia a lăsat fără energie electrică satul Vultureanca și a provocat mai multe avarii la rețelele de joasă tensiune, în localitățile din sud.
Comitetul Local pentru Situații de Urgență Răscăeți a informat că ploaia puternică, cu grindină şi a vijelia care au lovit localitatea au provocat avarierea acoperișurilor a 40 de case. De asemenea,15 garduri și porți au fost smulse de vant. Totodată, culturile pomicole sunt compromise.

De asemenea, acoperișurile a 25 de case din comuna Șelaru au fost afectate de vijelia puternica şi de precipitaţiile de marţi seară,trei dintre ele fiind distruse în totalitate. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dâmboviţa,marţi seara, asupra sudului judeţului s-a abatut o furtună violentă, cu vânt puternic, ploi abundente și grindină carea au provocat avarii seriose la rețelele de alimentare cu energie electrică. Au fost doborâți stâlpi de electricitate, dar au fost distruse și mai multe izolatoare, în timp ce cablurile electrice au fost pur și simplu smulse de vântul puternic.

În acest moment,mai multe echipe ale Electrica Târgoviște lucrează în teren pentru remedierea defecțiunilor și avariilor survenite la rețelele de alimentare cu energie electrică.

leave a reply