Veste extraordinară pentru Târgoviște. Locul 1 în Regiunea Sud Muntenia la sumele de bani aprobate pentru finanțare, cu o valoare totală mai mare decât a celorlalte 6 reședință de județ

Primul în Regiunea ADR Sud-Muntenia la sumele de bani ce vor fi investite din fondurile europene, cu o valoare totală de sume avizate mai mare decât a tuturor celorlalte șase reședințe de județ din regiune.

Vestea extraordinară se referă la municipiul Târgoviște!

Este rezultatul eforturilor administrative, al interesului major pentru dezvoltarea în totalitate a orașului, pe toate planurile și în toate domeniile, rezultatul faptului că echipa condusă de primarul Cristian Stan a înțeles că fondurile europene sunt șansa uriașă a târgoviștenilor.

„Prieteni, asta chiar este o știre de care să fim mândri, ca și comunitate: Potrivit cifrelor ADR Sud-Muntenia, cu 6 luni înainte de finalizarea Programului Operațional Regional, care reprezintă principalul vehicul european de finanțare, municipiul Târgoviște se află pe un extraordinar loc 1️ în regiune ca sume de bani aprobate pentru finanțare. APROBATE PENTRU FINANȚARE! Și acum, știrea și mai mare: Suntem pe primul loc, cu o valoare totală de sume avizate pentru finanțare MAI MARE DECÂT A TUTUROR CELORLALTE 6 MUNICIPII – REȘEDINȚĂ DIN REGIUNE, LA UN LOC!

Pe cifre: din 376,6 milioane lei aprobate până astăzi, Târgoviștea are 212,2 milioane.

Repet, pentru că mi se pare absolut incredibil și vreau să fim conștienți de această situație: avem cu aproape 50 de milioane lei mai mult decât au împreună toate celelalte capitale din regiunea Sud-Muntenia. Poate că unora le este greu să creadă (deși sunt cifre oficiale), poate că și noi ne-am «speriat» când am calculat, poate că… poate că… Dar, la final, rămâne amprenta că toată munca și toate energiile și toate ambițiile noastre au rezultate.

E doar o imagine de parcurs a ceea ce facem, în fiecare zi, în orașul nostru. Vă mulțumesc!”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

leave a reply