Veste bună pentru târgovișteni: se redeschide bazinul de înot

După ce timp de aproximativ patru luni bazinul de înot al municipiului a fot închis, astăzi a venit anunțul pe care mulți târgovișteni îl așteptau: problemele au fost rezolvate și, de luni, bazinul este deschis publicului.

Șeful administrației municipale, Gabriel Boriga, a explicat că închiderea bazinului s-a produs din pricina refuzului consilierilor USL de a aproba finanțarea lucrărilor de reparație ce se impuneau ca urmare a defectării centralei termice. Deși nu era vorba de o sumă mare – 15000 de lei – consilierii USL au blocat timp de mai multe luni proiectul, ducând la închiderea bazinului. Reacțiile cetățenilor nemulțumiți par să fi provocat o schimbare radicală în opțiunile consilierilor care, finalmente, au aprobat investiția. Însă destul de târziu, astfel încât s-a pierdut aproape toată vara.

 Primarul municipiului, Gabriel Boriga, a organizat astăzi o întâlnire cu presa pentru a anunța redeschiderea bazinului. Primarul a fost însoțit de city manager-ul Gabriel Cioacă și de deputații de Târgoviște Florin Popescu și Radu Popa. Invitații au folosit prilejul pentru a transmite mesaje  cu iz politic. Dep. Radu Popa (fost PPDD) a făcut un apel la toți politicenii locali ”să se întoarcă la popor”, să uite de interesele mărunte, de partid și să pună pe primul plan nevoile celor care i-au ales.

Un mesaj similar a transmis și Florin Popescu, deputat PDL, care însă i-a criticat dur pe adversarii politici de la USL pe care i-a numit naziști. ”Îi anunț că săptămâna asta au ajuns la Cotul Donului”, le-a transmis Florin Popescu adversarilor politici.

2 Comments

  • in sfarsit aveam si noi bazin.multumim primarului !

  • O VESTE BUNA PENTRU TOTI TARGOVISTENII CARE ACUM SE POT DUCE DIN NOU LA BAZIN, DATORITA DL GABI AVEM DON NOU BAZINUL DESCHIZ, SI DATORITA ” BAIETILOR BUNI ” A FOST INCHIS !!! CA ASA-I LA ROMANI, CE E BUN SI MERGE BINE TREBUIE FACUT PRAF IAR APOI TREBUIE SA VINA CINEVA CA SA READUCA LA VIATA CEEA CE A FOST DISTRUS !!! MULTUMIM DOMNULUI PRIMAR PENTRU CA A REDESCHIS BAZINUL SI CA A DAT DIN NOU SANSA MULTOR TARGOVISTENI SA AIBA INCA UN LOC DE RELAXARE !!! FELICITARILE MELE !!!

leave a reply