UNIVERSITATEA VALAHIA DIN TARGOVISTE IN PLIN PROCES DE ALEGERI

Universitatea Valahia din Targoviste in plin proces de alegeri

Universitatea Valahia din Targoviste se afla in aceasta perioada in plin proces de alegeri.

Profesorul unversitar doctor, Constantin Pehoiu, Decan al Facultatii de Stiinte Umaniste, a fost ales, la inceputul saptamanii in functia de presedinte al Senatului Universitatii, cu 45 de voturi din cele 48 exprimate.

De asemenea, pe 8 februarie a fost ales noul director al Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al Universităţii Valahia, in persoana doamnei Gabriela Teodorescu, prorector Cercetare și Creație Artistică. Au mai fost alesi membrii Consiliilor pentru toate Facultatile din cadrul Universitatii si pentru Senat.

Saptamana urmatoare se vor depune candidaturile pentru functia de Rector al Universitatii si, potrivit calendarului, rezultatul alegerilor va fi validat in data de 31 martie.

Dupa finalizarea acestui proces, in perioada aprilie – mai vor fi numiti prorectorii, se vor selecta decanii si  vor fi numiti prodecanii institutiei de invatamant superior.

 Actualul rector al universității, Călin Oros, și-a anunțat deja intenția de a mai candida pentru un mandat la conducerea Universității Valahia din Targoviste.

leave a reply