Teren sintetic de minifotbal inaugurat la Hulubești, sat Butoiu de Sus.

Tinerii și copiii din satul Butoiu de Sus, comuna Hulubești, au de astăzi la dispoziție pentru practica sporturi de echipă un teren sintetic modern, amenajat în vecinătatea Școlii Gimnaziale din sat.

Investiția este realizată de administrația locală condusă de Ion Cursureanu, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița.

Terenul sintetic de sport a fost construit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL)

La momentul inaugural au luat parte președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, inspectorul școlar general, Adriana Tudose, subprefectul, Marian Tănase, senatorul Titus Corlățean, deputatul Radu Popa, președintele TSD, Andrei Tudora, consilieri locali și județeni, elevi și cadre didactice.

Ion Cursureanu, primar Hulubești: „Am constatat serile trecute că se strâng aici, spre seară, 40-50 de tineri. Prin amenajarea acestui teren, am făcut o mare bucurie copiilor și tinerilor. Aici, tinerii vor juca fotbal non-stop, terenul are și nocturnă. Nimic din ce este aici nu s-ar fi putut face fără sprijinul domnului președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan. De asemenea, fără sprijinul domnului senator Titus Corlățean și al domnului deputat Radu Popa. Este important de precizat că asfaltarea din satul Butoiu de Sus, pe vale, a fost realizată tot cu sprijinul domnului președinte, Corneliu Ștefan. De un an mă duc la dânsul și vorbim despre lucrările de reabilitare pentru Butoiu de Sus. Îmi cer scuze că am insistat foarte mult, dar mi-am luat un angajament față de cetățeni și m-am ținut mereu de el.”

Corneliu Ștefan, președintele CJD: „Este adevărat că, în fiecare dimineață domnul primar vine la mine în birou. Discutăm despre asfaltarea drumului de la Butoiu, cu stratul doi de asfalt, despre locul de joacă, terenul de sport, despre ce asocieri mai facem… și tot așa. Nu domnul primar trebuie să spună dacă s-au făcut aceste investiții, ci locuitorii. Noi am făcut doar ceea ce am promis. Aici este meritul domnului primar pentru că s-a zbătut pentru fiecare proiect. Eu vreau să vă felicit pentru investiția în noul teren de mini-fotbal. Este un proiect în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Și la Hulubești, și în restul localităților, aceste investiții sunt foarte importante pentru comunitatea locală și vom continua și în perioada următoare să demarăm investiții prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.”

Titus Corlățean, senator PSD: „Vreau să felicit și eu conducerea Primăriei Hulubești, dar și pe cea a Consiliului Județean Dâmbovița pentru realizarea acestui obiectiv important pentru viața unei comunități, în special pentru tineri. În general, sunt câteva lucruri de făcut într-o comună. Întotdeauna, o școală și un teren de sport sunt lucruri care îți îmbunătățesc sănătatea, în sens larg, pentru că știu foarte bine care sunt realitățile românești. Este atât de bine să-i vezi pe copii având la picior, nu o sticlă, ci o minge de fotbal, făcând sport. Tentațiile sunt foarte mari astăzi, vedem foarte mulți tineri cum se pierd; sportul este foarte bun. Administrația locală de la Hulubești a procedat foarte bine construind acest teren de sport, adevărat, și cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița.”

leave a reply