Târgoviște s-a îmbogățit cu un noul loc dedicat copiilor: Parcul Ștrumfilor Veseli!

Amenajat în cel mai nou și mai modern cartier al municipiului, Class Park Residence, Parcul Ștrumfilor Veseli este, de fapt, cel mai recent dintre proiectele dedicate copiilor, realizate de dezvoltatorul imobiliar Class Park, exclusiv pentru această comuniatte. Un loc de joacă ce se întinde pe aproximativ 650 de metri pătrați, dotat cu aparate de joacă dintre cele mai variate; alei cu dale din material sintetic (cauciucat), care să îi ferească pe copii de accidente; copăcei plantați peste noapte, cu crengi încărcate de fructe; bănci pentru odihna părinților; pistă pentru role și biciclete… și lista este deschisă. O investiție de peste 40.000 de euro (aproximativ 176.000 de Ron sau 1,76 miliarde de lei vechi, dacă preferați)! Totul doar pentru bucuria copiilor și pentru confortul părinților! Misiune îndeplinită: e greu de descris în cuvinte bucuria copiilor (peste 50 la număr) care au participat la petrecerea de inaugurare a Parcului Ștrumfilor Veseli! De altfel, bucuria copiilor a fost cea mai mare răsplată pentru investitori. ”Suntem părinți și știm cât de important este pentru noi, părinții, ca cei mici să aibă unde se juca, unde face mișcare, în deplină siguranță. Mai mult, ne-am gândit la părinți, să aibă un loc unde să se relaxeze supraveghindu-i pe micuți și socializând cu ceilalți. Este un  loc de relaxare, sport și sănătate ca să îi aducă pe copii și părinți la aer curat și voie bună. Un loc plin de creativitate și extraordinar pentru socializare. Această investiție am făcut-o în primul rând din dragoste pentru această comunitate minunată și reprezintă una dintre cele mai valoroase investiți pentru noi, investiția în fericirea și în siguranța copiilor. Acesta face parte din planul de dezvoltare a complexului rezidențial Class Park”, spune Răzvan Luca, în timp Ioana Luca dă asigurări că nu se vor opri aici: ”apariția acestui parc este urmarea firească a relațiilor excelente poe care le avem cu cei care au ales să-și întemeieze un cămin în Class Park. Noi dorim ca cei care au ales și vor alege Class Park să dispună de tot confortul presupus de un cămin și de facilități unice. De asemenea, solicitările comunități sunt importante pentru noi și multe soluții și idei au venit de la aceștia. Pentru că și-au dorit un parc dedicat copiilor, iată: Parcul Ștrumfilor Veseli!”

Deși este vorba de un investitor privat, care ar putea fi interesat doar de sporirea profitului, lucrurile stau altfel în Class Park. Preocuparea continuă pentru mai binele comunității se văd, an de an, prin evenimentele care prind viață și care, sub o formă sau alta, îi angrenează pe toți cei ce locuiesc în cartierul verde la Târgoviștei. Că e vorba de Halloween, de Crăciun, Paște sau 1 Iunie, toate momentele importante sunt sărbătorite de întreaga comunitate, grație implicării unor oameni inimoși, care pun profitul pe locul secund în preocupările lor. Toate evenimentele amintite sunt organizate exclusiv pe cheltuiala administrației – iar facturile nu sunt de neglijat.

Class Park Residence se poate mândri nu doar cu titlul de cel mai nou și mai modern cartier sau cu certificatul clădire verde acordat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), ci și cu faptul că găzduiește o comunitate dinamică, implicată, unde în fiecare zi se pune câte o cărămidă la temelia unei vieți sociale normale, cu oameni mulțumiți și copii fericiți.

La inaugurarea Parcului Ștrumfilor Veseli a participat și City manager-ul Gabriel Cioacă. Însoțit de cei doi copii ai săi, Gabriel Cioacă a petrecut ore bune, declarându-se încântat de ceea ce vede. Chiar dacă nu a fost o acţiune organizată de municipalitate, Gabriel Cioacă i-a felicitat pe reprezentanții Class Park, subliniind că acțiuni de acest fel vin în continuarea eforturilor administrației municipale de a asigura tuturor copiilor municipiului condiții cât mai bune pentru joacă și agrement.

leave a reply