Târgoviște. Parcarea blocurilor 11 și 12 din Micro III este gata. Transformare spectaculoasă a zonei

O altă investiție finalizată!

La Târgoviște, s-au încheiat și lucrările la parcarea din zona blocurilor nr. 11 și 12, cartier Matei Basarab (microraionul III), primele de asemenea amploare din această zonă.

Locul plin de gropi și nipis, cu garaje insalubre, de toate formele și culorile a fost luat de una dintre cele mai moderne parcări din municipiu, care oferă celor din zonă și nu numai peste 150 de noi locuri de parcare.

Odată cu parcarea, a fost modernizat și iluminatul public și s-a realizat canalizarea pentru apele pluviale.

„În cartierul Matei Basarab, microraionul III, administrația locală târgovișteană a finalizat o parcare de aproximativ 5000 metri pătrați, cu peste 150 de locuri, un loc ce oferă locuitorilor din această zonă posibilitatea de a avea, chiar în spatele blocului, locuri de parcare suficiente. În acest cartier s-au reabilitat în acest an, parcările din spatele blocurilor C, D01, D 02, 13, 14, parcările din spatele blocurilor 16, 17, 18, 19, și această parcare din spatele blocurilor 11 și 12, fiind ultima din pleiada de investiții pe care am avut-o în microraionul III. Practic, într-un singur an de zile, tot cartierul, la nivel de parcări, a fost reabilitat. Aș mai adăuga și faptul că în urmă cu aproximativ doi ani au fost reabilitate și cele două locuri de joacă din această zonă, Matei Basarab, un cartier care s-a schimbat foarte mult în ultima vreme. Investițiile în această zonă nu se termină aici… În imediata vecinătate a acestei parcări se desfășoară lucrările la Școala „Matei Basarab”, este vorba despre cel mai mare proiect pe fonduri europene accesat vreodată de administrația târgovișteană pe ceea ce înseamnă infrastructura educațională, proiect de peste 22 milioane de lei, și, de asemenea, lângă bazinul de înot se va construi, prin CNI, o bază sportivă, amplasamentul fiind deja predat către aceștia. De aici, lucrările se vor muta în microraionul II, IV și IX. Sperăm ca în acest an să mai putem interveni, dacă vremea ne permite, la astfel de investiții în reabilitarea infrastructurii”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

 

leave a reply