Târgoviște. Numărul locurilor de parcare din zona blocurilor 1-11, Cartierul Mihai Viteazul, dublate în urma amenajării reabilitării și extinderii parcării din zonă. Urmează și alte investiții importante.

Continuă investițiile în microraionul IX al municipiului Târgoviște! Pe Bulevardul Independenței, blocurile 1-11, administrația târgovișteană a reabilitat și extins o parcare și astfel a dublat numărul locurilor de parcare existente până acum în această zonă.

Investițiile în acest cartier nu se opresc însă aici… Primarul Cristian Stan a anunțat că urmează în curând se va realiza o decongestionare a traficului pe lângă Școala „Mihai Viteazul”, pentru că este nevoie de un trafic mai fluent între cele trei instituții de învățământ din zonă: Școala Nr. 8, Grădinița Nr. 8 și Creșa Nr. 8, instituții unde învață 1400 de copii.

„Bulevardul Independenței, în zona blocurilor 1-11, administrația locală târgovișteană tocmai a finalizat un proiect țintit, un proiect în cadrul căruia a fost amenajată o parcare. Urmare a lucrărilor pe care le-am derulat, numărul locurilor de parcare în această zonă s-a dublat.

Deoarece ne aflăm în Microraionul Nr. IX, trebuie să menționăm că intervențiile nu se termină aici. Suntem în momentul de față în faza de proiectare cu o investiție importantă, o investiție care va realiza o decongestionare a traficului pe lângă Școala „Mihai Viteazul”. Vrem să facem un racord nou care să ajungă pe strada Matei Vlădescu și, de asemenea, să amenajăm locurile de parcare din zona respectivă, eventual prin implementarea unui sistem de sens unic, astfel încât să putem realiza un trafic fluent la cele trei unități de învățământ din zonă: Școala „Mihai Viteazul”, Grădinița Nr. 8 „Rază de Soare” și Creșa Nr. 8. Discutăm despre 1400 de copii la aceste unități de învățământ, iar traficul din zonă este foarte aglomerat.

Așa că vrem să realizăm un nou acces dinspre Școala „Mihai Viteazul” către strada Matei Vlădescu, cumva prin spatele Parcului Așchiuță. Suntem în faza de proiectare, iar în perioada următoare vom lansa și vom aproba indicatorii în Consiliul Local Municipal Târgoviște și vrem să realizăm această investiție cât mai repede”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

leave a reply