Târgoviște. Lucrările de reabilitare și modernizare de la Grădinița Nr. 15 sunt în grafic. Investiția va fi finalizată în acest an

Ana Maria Popescu 13/03/2019 0
Târgoviște. Lucrările de reabilitare și modernizare de la Grădinița Nr. 15 sunt în grafic. Investiția va fi finalizată în acest an

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 15 din Târgoviște este una din unitățile de învățământ preșcolar din municipiu care de câteva luni a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare cu fonduri guvernamentale.  Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, împreună cu cei doi viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a efectuat o vizită pe șantierul deschis la această unitate de învățământ pentru a verifica stadiul lucrărilor și calitatea acestora. Potrivit edilului Cristian Stan, la Grădinița Nr. 15 lucrările sunt în grafic, ba chiar pe anumite sectoare, în special pe zona de instalații electrice și sanitare, acestea sunt mai avansate decât este stabilit în graficul de lucrări. Dat fiind acest lucru, edilul are mare încredere că lucrările la această grădiniță din microraionul XI vor fi finalizate în acest an. Proiectul are o valoare de 2,9 milioane lei și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Concomitent cu lucrările de la Grădinița Nr. 15 se mai lucrează la alte șase unități de învățământ din municipiu, iar săptămâna viitoare vor debuta și lucrările de construcție a grădiniței din Cartierul Sagricom.

„La această grădiniță se află în plină desfășurare un proiect care vizează reabilitarea și modernizarea unității, proiect în valoare de 2,9 milioane de lei. Lucrările de la Grădinița 15 sunt în plină desfășurare și nu numai că sunt în grafic, ci graficul este depășit în sens pozitiv cu privire la o serie de lucrări care țin de instalația electrică sau instalațiile sanitare. Este un proiect pe care vrem să-l finalizăm în acest an, dacă se poate, chiar dacă durata de execuție este de 12 de luni, însă ar fi foarte bine dacă am reuși în acest an. Doresc să mai precizez faptul că în acest moment se mai lucrează, concomitent, la încă șase unități de învățământ preșcolar din municipiu, respectiv la Grădinița Nr.13, Creșa Nr.8, Creșa Nr.14, Creșa Nr.16, Colegiul Național „Constantin Carabella și la Creșa Nr.13, în cadrul unui program de modernizare a infrastructurii educaționale din municipiul Târgoviște cum orașul nostru nu a mai cunoscut. De asemenea, săptămâna aceasta se semnează contractul de execuție de lucrări și la Școala „Matei Basarab”, un proiect cu finanțare europeană în valoare de 22 milioane lei, aceasta fiind cea mai mare investiție făcută în municipiul Târgoviște pe zona reabilitării infrastructurii educaționale. De asemenea se lucrează la organizarea de șantier și vor debuta lucrările propriu-zise săptămâna viitoare la noua grădiniță din Cartierul Sagricom, o grădiniță ce se va realiza în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Leave A Response »