Târgoviște: Începe campionatul european de majorete

Cea de-a XVI-a ediţie a Campionatului European de Majorete(EMC) va fi găzduită, anul acesta, de către Muncipiul Târgovişte. Evenimentul se va desfăşura în perioada 11-14 septembrie 2014, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte.

În competiţie s-au înscris 1200 de participanţi care provin din 10 state europene şi anume Bosnia şi Herţgovina, Croaţia, Republica Cehă, Bulgaria, Franţa, Ungaria, Muntenegru, Serbia, Slovenia şi România.

Ceremonia de deschidere a EMC va avea loc Vineri, 12 septembrie 2014, la Curtea Domnească din Târgovişte, începând cu ora 20:15. În jurul orei 19:30 va avea loc, însă, o paradă dedicată deschiderii oficiale a campionatului la care vor participa toate majoretele înscrise în concurs. Parada va avea ca punct de plecare strada Stelea şi ca destinaţie finală Curtea Domnească. În intervalul orar 21:00-21:30, în apropierea Turnului Chindia din Târgovişte, va începe şi spectacolul ˝Vlad Drăculea-Reîntoarcerea˝ dedicat ceremoniei de deschidere a evenimentului.

Campionatul European de Majorete se va încheia Duminică, 14 septembrie 2014, odată cu anunţarea rezultatelor şi decernarea premiilor, începând cu ora 17:30, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte.

leave a reply