Târgoviște. În câteva zile se va termina reabilitarea și modernizarea străzii Poet Grigore Alexandrescu.

În câteva zile se va încheia și reabilitarea și modernizarea străzii Poet Grigore Alexandrescu din municipiul Târgoviște. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Stan, care a susținut că, dacă vremea va fi favorabilă, în vreo patru zile se vor încheia dificultățile de trafic de pe această arteră rutieră importantă a municipiului.

Lucrările de reabilitare și modernizare sunt realizate din fonduri de la bugetul propriu al municipiului.

„Ne aflam pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște, aici unde sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și modernizare a acestei artere rutiere importante. Se ridică la cote căminele de canalizare.

Dacă vremea ne va permite, sperăm ca în câteva zile să și asfaltăm și să reușim să depășim acest dificultăți în trafic pe care le avem în acest moment.

Dacă ne raportăm la ultimii patru ani, cred că ne apropiem de 80 de străzi reabilitate și modernizate în municipiul Târgoviște.

Așadar, încă vreo patru zile de lucru aici, aș spune eu și vom avea încă o stradă reabilitată și modernizată la cele mai înalte standarde.

Reabilitarea acestei străzi este făcută cu fonduri de la bugetul local, ca să închidem puțin trama stradală din zonă”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

leave a reply