Târgoviște. Gala Performanței în Educație, la a treia ediție. Evenimentul are loc vineri, 14 iunie, la Teatrul „Tony Bulandra”

Ana Maria Popescu 12/06/2019 0
Târgoviște. Gala Performanței în Educație, la a treia ediție. Evenimentul are loc vineri, 14 iunie, la Teatrul „Tony Bulandra”

Primăria Târgoviște celebrează și în acest an performanța în educație prin recompensarea elevilor târgovișteni care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare desfășurate pe parcursul anului școlar 2018-2019.

Astfel, vineri, 14 iunie, începând cu orele 17:00, la Teatrul „Tony Bulandra” are loc cea de-a III-a ediție a Galei Excelenței în Educație, eveniment devenit deja tradiție în cadrul căruia toți elevii cu rezultate deosebite la învățătură vor fi recompensați de administrația locală târgovișteană.

Sute de elevi, dar și profesorii lor îndrumători, vor primi din partea Primăriei și Consiliului Local Municipal Târgoviște, diplome, flori și recompense financiare pentru performanțele școlare, care au contribuit la creșterea prestigiului educațional al unităților școlare din municipiul reședință de județ.

„După cum știți, administrația locală târgovișteană premiază an de an copiii cu rezultate deosebite. În acest an Gala se va desfășura vineri, 14 iunie, începând cu orele 17:00, la Teatrul Municipal. Sunt foarte multe rezultate deosebite care urmează să fie premiate, spre exemplu la premiul I avem 46 de poziții (38 de elevi și 8 profesori), la premiul II avem 54, la premiul III avem 33, avem 59 de mențiuni, două medalii de argint, două medalii de bronz obținute la olimpiadele și concursurile naționale organizate de Ministerul Educației Naționale. Vă reamintesc faptul că recompensele materiale oferite de administrația locală târgovișteană, spun eu, sunt decente. Pentru premiul I un elev va primi 3000 lei, iar profesorul 1500 lei, pentru premiul II elevul primește 2000 lei, iar profesorul 1000 lei, pentru premiul III elevul va primi 1000 lei, iar profesorul 500 lei, la mențiune elevul primește 500 lei, iar profesorul 250 lei. La echipe premiul este de 5000 lei pentru premiul I și 1500 lei pentru profesor, pentru premiul II suma este de 3000 lei echipa și 1000 lei profesorul, pentru premiul III va primi 2000 lei echipa și 500 lei profesorul, iar la mențiune va 1000 lei echipa și 250 lei profesorul. Sunt convins că va fi și acesta un eveniment de înaltă ținută, sigur că dincolo de recompensele materiale importantă este și celebrarea performanței în educație un lucru deosebit de important și mă bucur că municipiul Târgoviște este unul din orașele în care se organizează acest eveniment, care a ajuns deja la a treia ediție. Sunt convins că vor fi încă multe ediții înainte, în condițiile în care rezultatele sunt absolut deosebite”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Leave A Response »