Sute de copii s-au distrat și au primit cadouri la Kids Sport&Fun Fest. Organizatori au fost președintele PSD Moreni și femeile social democrate

Parcul Central din municipiul Moreni a răsunat astăzi de veselia a sute de copii care au participat la un eveniment organizat special pentru ei de președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru și femeile social democrate morenare – Kids Sport&Fun Fest.

Numeroase ateliere de creație, desene pe asfalt, întreceri sportive, multă mișcare și voie bună, sunt doar câteva dintre ingredientele care au făcut ca ziua de astăzi să fie una de neuitat pentru cei mai mici locuitori ai municipiului Moreni.

Toți copiii care au participat la manifestări au primit din partea organizatorilor  dulciuri și cadouri care le vor fi de mare folos în noul an școlar.

Alături de Gabriel Purcaru, femeile din PSD Moreni, dar mai ales de copii au fost astăzi și președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele CJD și OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea, deputatul și președinte OFSD Dâmbovița, Carmen Holban

„Sute de copii din Moreni au participat, astăzi, la ceea ce sunt sigur că va deveni un eveniment anual așteptat cu nerăbdare și plăcere: Kids Sport&Fun Fest!

Rutina în care cei mici intră în zilele noastre, mai ales din cauza telefoanelor și a altor dispozitive electronice folosite peste măsură, trebuie să fie întreruptă de activități precum ateliere de creație, desene pe asfalt, volei, badminton și turneu de minifotbal.

Felicitări colegelor din Organizația Femeilor Social-Democrate pentru organizarea unor astfel de momente și aplauze copiilor! Iar pentru că săptămâna viitoare începe școala, le urez tuturor un an plin de note bune”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Așa cum era de așteptat, a fost o primă ediție reușită, iar sutele de copii participanți s-au distrat și s-au bucurat în Parcul Central din Moreni, jocurile și atelierele de creație fiind principala atracție la doar câteva zile distanță de începerea școlii.

Cei mici s-au descurcat de minune, iar noi promitem că vor mai fi astfel de momente!”, a declarat deputat Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița.

„Multă veselie și mișcare, astăzi, în Parcul Central din Moreni! Exact lucrurile de care au nevoie la vârsta lor!”, a transmis vicepreședintele CJD și OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea.

leave a reply