Surprize de sărbători pentru copii din familii nevoiașe. Deputatul Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște: „Moș Crăciun trebuie ajutat uneori”

Ana Maria Popescu 14/12/2019 0
Surprize de sărbători pentru copii din familii nevoiașe. Deputatul Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște: „Moș Crăciun trebuie ajutat uneori”

Nimic nu se compară cu bucuria de a dărui, iar zâmbetul și fericirea de pe chipul copiilor atunci când primesc daruri, în special de la „Moș Crăciun”, nu are cum să nu-ți încarce sufletul cu emoție și să-ți confere, pe termen lung, o stare de bine.

În febra sărbătorilor, copiii trăiesc plini de emoție fiecare moment până la întâlnirea cu cel mai iubit dintre bătrânei. Mulți îi scriu din vreme scrisori Moșului și încearcă să-l convingă că au fost cuminți și merită să primească în dar tot ce își doresc… Există însă și copii, în special din familii cu venituri reduse, care „maturizați” mult prea devreme din cauza lipsurilor materiale, nu îi scriu scrisori Moșului, nu-și doresc lucruri scumpe, ci se bucură de orice atenție lăsată sub brad de Moșul cel bun. Pentru o parte dintre acești copii în acest an rolul de „ajutoare ale Moșului” a fost jucat de femeile din OFSD Târgoviște, care s-au organizat exemplar și le-au împărțit micuților jucării, dulciuri și… „magia Crăciunului”.

Femeile social democrate promit însă că nu se vor opri aici și vor continua să aducă bucurie copiilor târgovișteni, mai ales celor care provin din familii nevoiașe.

„Le mulțumesc colegelor mele pentru aceste momente sublime! Am încercat, împreună, să ajutăm câțiva copii, ale căror familii au dificultăți, să poată să răspundă cu zâmbetul pe față la întrebarea: „Ce v-a adus Moșul?”. Pentru că și Moșul trebuie ajutat uneori să poată să ajungă la toți copiii. SĂRBĂTORI FERICITE!”, a transmis cu recunoștință președintele OFSD Târgoviște, deputat Carmen Holban.

Leave A Response »