Surpriza? Pentru cine? Gabi Boriga (re)confirmă dorința de a se (re)lansa în cursa pentru fotoliul de primar

dambovita24 03/12/2014 0

Pentru cine mai avea dubii, astăzi a venit și dovada irefutabilă a hotărârii ex-primarului Boriga de a candida pentru un nou mandat în fruntea urbei. Și pentru că Gabi Boriga este orice, numai un conformist nu, anunțul oficial și fără echivoc al fostului primar a fost făcut într-un cadru… să-i spunem neobișnuit: la conferința de presă a unei ONG, denumită pompos ÎMPREUNĂ PENTRU TÂRGOVIȘTE, care, pană ieri, avea fix 5(cinci) membri. Și care, începând de astăzi, are fix 6(șase) membri. Cu tot cu Boriga!

“M-am decis ca, în calitate de târgoviștean și atât, să mă alătur asociației. Avem de făcut atât de multe lucruri bune pentru Târgoviște, dacă avem sufletul deschis și dacă avem dorință cât nu vă închipuiți. Târgoviștea poate mai mult și merită mai mult și din postura de ONG. Cred că am găsit o formulă de echipă cu care să facem niște proiecte de care să fim mândri și care să rămână după noi. Chiar din această săptămână o să demarăm unul dintre proiectele noastre. Totul se va întâmpla din voluntariat, din dragoste și din dorința de a face bine”, a declarat Gabi Boriga, chiar dacă nici el, și nici ceilalți trei companioni, reprezentând 50% dintre membrii ONG-ului, nu au putut explica pe unde s-au rătăcit mărețele împliniri ale Asociației, menite a da urbei ceea ce merită…
Deocamdată vă prezentăm știrea ca atare. Comentarii, completări, dezvăluiri și noi informații, în zilele ce vin. Că doar n-au intrat zilele în sac!

P.S. Însă, cum nu-mi dă pace Aghiuță și mă tot îndeamnă să mai zic ceva, ”esprim” o mirare: adică, ce n-a făcut Gabi Boriga timp de 6 (șase) ani, ca primar, va face acum, în câteva luni? Ce n-a putut realiza în fruntea unei armate de funcționari, cu buget de zeci de milioane de euro, va realiza acum, punându-se în fruntea a 5 (cinci) ONG-iști amețiți, niște tinerei ”recomandați” doar de infatuarea caracteristică habarniștilor și de tupeul specific vârstei? Și cu ce resurse? Poate din vânzarea biletelor la spectacolele lui Purec?! Și încă ceva: sloganul ONG-ului, fapte bune pentru Târgoviște, a fost sloganul tandemului Popescu-Boriga, la localele din 2012! Și… dar sunt prea multe semne de întrebare și prea puține răspunsuri. Deocamdată.

Leave A Response »