Spectacol de teatru, cu o distribuție de excepție, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi

Ana Maria Popescu 12/08/2019 0
Spectacol de teatru, cu o distribuție de excepție, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, va organiza, în data de 17 august 2019, începând cu ora 18:00, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, un spectacol de teatru, pentru a pune în valoare complexul istoric de la Potlogi și de a atrage acolo un număr cât mai mare de vizitatori.

Va fi prezentată piesa „Fierarii”, o adaptare după opera lui Miloš Nikolić, în regia lui Horațiu Mălăele. Distribuția este una de excepție: Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, Valentin Teodosiu și Mircea Rusu.

Deși este o comedie, spectacolul „Fierarii” ridică o serioasă și complexă problemă, aceea a consecințelor marilor evenimente istorice în viețile mărunte ale oamenilor de rând.

Realizarea acestui proiect urmărește, pe lângă creșterea atractivității turistice a Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, diversificarea ofertei culturale pentru localitățile din mediul rural, aducând teatrul în locurile unde el ajunge mai rar, crescând gradul de acces al publicului la cultură.

ACCESUL ESTE LIBER!

 

Leave A Response »