Solidaritate înainte de toate. Parlamentarii PSD Dâmbovița au donat Spitalului Județean de Urgență Târgoviște un aparat important în lupta pentru viață

SOLIDARITATE ÎNAINTE DE TOATE!, acesta este mesajul pe care îl transmit parlamentarii social-democrați din Dâmbovița în această perioadă în care România se află în stare de urgență, iar sistemul medical are nevoie de sprijin din partea tuturor.

Parlamentarii PSD Dâmbovița, Ștefan Corneliu, Titus Corlățean, Carmen Holban, Claudia Gilia și Marian Țachianu, au achiziționat și donat Spitalului Județean de Urgență Târgoviște un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților.
Aparatul este indispensabil medicilor și este primul care dă alarma în cazul detectării unei modificări în starea de sănătate a pacienților.
„Sperăm ca acțiunea parlamentarilor PSD Dâmbovița să fie un exemplu pentru cât mai mulți dintre noi.
Singurele arme pe care le avem la îndemână în lupta cu COVID-19 sunt respectul, solidaritatea și grija față de cei de lângă noi.
Credem cu tărie că, în aceste momente, lupta poate fi câștigată doar printr-un efort comun.
În fața acestui virus, avem datoria să facem tot ceea ce este omenește posibil, iar orice lucru bine făcut este încă un semn că ne respectăm și ne susținem reciproc.
Mulțumim medicilor, asistentelor, oamenilor de pe ambulanțe, polițiștilor, jandarmilor, farmaciștilor, tuturor celor care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

leave a reply