Sistemul sanitar dâmbovițean și resursa umană, prioritare pentru conducerea Consiliului Județean. Președintele Corneliu Ștefan a aprobat organizarea, de urgență, a unui concurs pentru 22 posturi de medic vacante

22 de posturi vacante în mai multe specialități medicale, scoase la concurs în Dâmbovița!

Președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, pune în aplicare promisiunile din campania electorală, domeniul sanitar fiind unul dintre cele mai importante pentru actualul șef al administrației județene, astfel că, pe lângă investițiile și proiectele legate de dezvoltarea, dotarea și modernizarea unităților medicale, resursa umană este la fel de vitală.

„Consiliul Județean Dâmbovița se implică permanent în îmbunătățirea condițiilor din sistemul sanitar dâmbovițean și va investi în echipamente și aparatură medicală, dar va crea și condițiile necesare pentru atragerea de personal medical specializat.

Vreau să pun punct situațiilor în care pacienții spitalelor dâmbovițene nu pot fi tratați sau consultați din cauza lipsei medicilor.

Pe lângă rezolvarea rapidă a problemelor celor care, dintr-un motiv sau altul, ajung să treacă pragul spitalelor din județul nostru, concursul este și o șansă pe care o acordăm tinerilor medici”, a precizat președintele CJD, care a aprobat astăzi organizarea, de urgență, a concursului pentru ocuparea a 22 posturi vacante.

Acestea vizează mai multe specializări medicale atât de necesare Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște și punctelor de lucru ale  acestuia, și anume:

2 medici specialiști pentru Anestezie și Terapie Intensivă;

3 medici specialiști Boli Infecțioase Adulți;

1 medic specialist în medicină internă;

1 medic nefrolog;

1 medic reumatolog;

1 medic oncolog;

2 medici pediatri;

1 medic neonatolog;

1 medic radiologie și imagistică medicală la Gura Ocniței;

1 medic pneumolog – Sanatoriul Moroeni;

3 medici psihiatri – Gura Ocniței-Ochiuri, Secția Psihiatrie Acuți și Centrul de Sănătate Mintală;

3 medici medicină de urgență – UPU-SMURD, punct de lucru Titu;

1 medic dermatolog;

1 kinetoterapeut.

leave a reply