SENZAȚIONAL: ”Și daca plec eu și dacă plecăm toți din Târgoviște, tot nu trece Cristi Stan de 10% în sondaje!”. Vezi cine a declarat asta!

Cristi Stan, președinte al PSD Târgoviște, pare a fi marele pariul al ”șerifului” Adrian Țuțuianu, care s-a grăbit să-l desemneze candidat al partidului pentru funcția de primar la Târgoviște. Deși la nivelul USL încă nu s-a discutat – necum să se fi decis – vreo formulă pentru alegerile locale viitoare, liderul social-democrat Adrian Țuțuianu s-a grăbit să-și împingă finul, pe Cristi Stan, în block start-ul pentru fotoliul de primar al Târgoviștei. Și nu doar declarativ. De câteva luni, PSD a demarat o veritabilă campanie electorală, purtându-l pe Stan ca pe Sfintele moaște prin cartierele municipiului, unde este prezentat ca a opta minune a lumii, binefăcătorul și izvoditorul de bunăstare al cetățenilor din urbea noastră – dacă, bineînțeles, va fi votat. Ori, târgoveții nu prea se înghesuie să se ”închine” tinerei speranțe a politice dâmbovițene, așa că în sondaje abia de atinge 10%, scor numai bun să te ceri afară din politică!

Se pare că Întâiul Fin al județului nu se bucură de prea multă încredere nici la vârful partidului. Nu mai departe de seara aceasta, într-o postare pe facebook, Radu Popa, deputat de Târgoviște și consilier personal al prim-ministrului Victor Ponta, îl face praf pe Cristi Stan. Răspunzând unui comentariu la o postare de a sa, Radu Popa afirmă: ”(…) și dacă plec eu și dacă plecăm toți din Târgoviște, tot nu trece Cristi Stan de 10% în sondaje!

ȘERIFULE, se pare că ai pariat pe un cal mort!

  • unde nu dă Dumnezeu să scăpăm noi de voi
    că altfel “Poporul român are ţîţîna morală blocată, nu-şi iese, Doamne fereşte, din ea; pe români îi ghidează majoritar morala de buzunar.” (by CTP)

leave a reply