Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, propus pentru funcția de vicepremier al României.

Ana Maria Popescu 29/05/2019 0
Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, propus pentru funcția de vicepremier al României.

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat, după mai multe ore de dezbateri, analize, discuții în contradictoriu și „decapitări” a luat în unanimitate decizia ca senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, fost ministru de Externe, președintele Departamentului pentru politică externă din cadrul formațiunii politice, să se reîntoarcă în Guvern, de data aceasta pe postul de vicepremier al României, poziție ocupată până acum de Viorel Ștefan.

De asemenea, senatorul Titus Corlățean a fost nominalizat de colegii de partid și purtător de cuvânt al PSD, în locul Olguței Vasilescu.

Vestea nominalizării pentru postul de vicepremier l-a luat se pare prin surprindere pe senatorul Titus Corlățean, acesta neștiind se pare de intenția colegilor de partid. Acum următorul pas este ca președintele Klaus Iohannis să accepte această propunerea de vicepremier, iar senatorul Titus Corlățean să fie validat în funcție.

La președintele Klaus Iohannis vor ajunge și propunerile pentru Ministerul Justiției, Ana Birchall, pentru Ministerul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu și pentru Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Leave A Response »