Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu: „Vom vota moțiunea de cenzură. Vom fi toți prezenți în sală la momentul votului. Credem că actuala guvernare și-a arătat pe deplin limitele”

Ana Maria Popescu 13/08/2020 0
Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu: „Vom vota moțiunea de cenzură. Vom fi toți prezenți în sală la momentul votului. Credem că actuala guvernare și-a arătat pe deplin limitele”

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că parlamentarii partidului vor vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului pe care o va depune PSD în Parlament săptămâna viitoare. Senatorul a dat asigurări că toți parlamentarii Pro România vor fi în sală la momentul votului moțiunii și consideră că acest demers trebuia făcut cu multă vreme în urmă, Guvernul Orban dovedindu-și pe deplin incompetența. Sunt multe motive pentru care actualul guvern trebuie să plece acasă, însă de departe cele mai importante sunt prăbușirea economiei naționale și punerea în pericol a sănătății românilor în contextul epidemiei de coronavirus.

„Dacă Partidul Social Democrat va depune o moțiune de cenzură noi vom vota această moțiune de cenzură. Nu am fost solicitați să o semnăm, dar nu cred că asta este important… Noi credem că actuala guvernare și-a arătat pe deplin limitele și că această moțiune de cenzură trebuia depusă de foarte multă vreme, și am susținut repetat în cadrul conferințelor de presă, a susținut și Victor Ponta în cadrul intervențiilor din presa centrală, necesitatea de a susține o moțiune de cenzură împotriva unui guvern care riscă pe de-o parte sănătatea românilor, iar pe de altă parte, dincolo de efectele, să zicem, obiective ale epidemiei de COVID, a prăbușit economia națională. Deci vom fi toți prezenți în sală la momentul când se va vota această moțiune de cenzură”, a declarat senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu.

 

 

Leave A Response »