Senatorul Adrian Țuțuianu, despre „lupta” din Organizația Județeană PSD: „Corneliu Ștefan este îndreptățit să preia PSD Dâmbovița”

Ana Maria Popescu 13/08/2019 0
Senatorul Adrian Țuțuianu, despre „lupta” din Organizația Județeană PSD: „Corneliu Ștefan este îndreptățit să preia PSD Dâmbovița”

Chiar dacă nu mai este membru al Partidului Social Democrat, senatorul Adrian Țuțuianu urmărește cu atenție tot ceea ce se întâmplă în PSD, mai ales la nivelul județului Dâmbovița și are reacții prompte vizavi de toate evenimentele politice și mai ales derapajele organizației pe care a condus-o mulți ani. Nu de puține ori a criticat modul în care Rovana Plumb conduce Organizația Județeană a PSD, rezultatele dezamăgitoare obținute de partid, dar mai ales acțiunile și interesele „camarilei Plumb”. Astăzi, senatorul Adrian Țuțuianu, „salută” inițiativa primarilor și președinților de organizații care au semnat o scrisoare de revoltă împotriva Rovanei Plumb, dar și reacția venită de la liderii centrali ai PSD care fără să stea prea mult pe gânduri au decis organizarea de noi alegeri la Dâmbovița.

Senatorul Adrian Țuțuianu, care încă are informații din interiorul PSD, susține că bătălia la Dâmbovița se va da între deputatul Corneliu Ștefan și președintele CJD, Alexandru Oprea. Potrivit senatorului însă cel mai îndreptățit să preia frâiele Organizației Județene a PSD este deputatul Corneliu Ștefan și crede că acest lucru se va întâmpla la Conferința Extraordinară din 6 septembrie.

„Un prim efect al scrisorii s-a produs: decizia Comitetului Executiv Național de a organiza conferință județeană de alegeri pe 6 septembrie. Rămâne să vedem dacă Rovana Plumb va candida; eu cred că nu, cred că i s-a spus să nu mai candideze; dar, în schimb, se va ralia grupării Oprea și disputa din organizație va continua. (…) Camarila Rovanei „Pauker” Plumb se va atașa de Oprea Alexandru și disputele din interiorul PSD Dâmbovița vor continua. Oprea va fi susținut de Rovana Plumb.(…) Fiți și voi atenți la ce s-a întâmplat… Este Alexandru Oprea semnatar al scrisorii adresate doamnei Dăncilă? Nu este. Sunt 49 de persoane, majoritatea primari de pe Valea Dâmboviței, Valea Ialomiței și, oarecum surprinzător, din zona Moreni. Au semnat câțiva și din sudul județului.

Deocamdată, a punctat echipa Corneliu Ștefan și, probabil, va puncta și pe 6 septembrie. Următoarea fază a crizei va fi în luna decembrie. (…) Acum, fără să am eu simpatii prea multe pentru protagoniști, îndreptățit să preia este Corneliu Ștefan, pentru că, măcar în ultimul ceas, a luat decizia de a se rupe de camarilă și a protestat față de modul în care este condus acest județ”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu.

Leave A Response »