Senator Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România: „Remus Pricopie este o propunere ireproșabilă de prim-ministru”

Ana Maria Popescu 05/02/2020 0
Senator Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România: „Remus Pricopie este o propunere ireproșabilă de prim-ministru”

PSD si Pro Romania vor merge mâine la Cotroceni cu o propunere comuna pentru postul de premier. Cele doua formațiuni politice îl vor propune pentru funcția de premier pe Remus Pricopie, fost ministru al Educației în Guvernul Ponta, rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România, are numai cuvinte de laudă în ceea ce-l privește pe Remus Pricopie și susține că preșdintele Klaus Iohannis nu are motive să refuze o asemenea propunere, mai ales că în urmă cu o lună l-a decorat pe acesta cu Ordinul Național „Serviciul Credicios” în grad de cavaler.

„Remus Pricopie este o propunere IREPROȘABILĂ de prim-ministru. Cred că e termenul cel mai potrivit.

Este rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), doctor în științe politice, intelectual de calibru, om cu temeinice valori de stânga, pro-european și pro-american convins. Președintele Iohannis nu are motive să refuze o astfel de propunere, fără să-și contrazică propriile principii declarative.

L-am cunoscut foarte bine în mandatul de ministru al Educației, timp în care mergeam împreună pe toate șantierele de școli și grădinițe din județ. Da, este un foarte bun prieten al județului Dâmbovița.

P.S: Klaus Iohannis l-a decorat acum o lună pe Remus Pricopie cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România.

Leave A Response »