Se lucrează cu motoarele turate

Unul dintre cele mai circulate bulevarde din municipiu începe să prindă contur. Astazi se toarnă stratul de uzură pe I.C. Brătianu, iar autoritățile speră ca până la jumătatea lunii august, strada să fie complet reabilitată. În acest moment, se asfaltează pe aproximativ 3.500 de metri patrați, de la intrarea în Aleea Trandafirilor, până la intersecția cu Strada Lt.Stancu Ion.

“Tehnologia pe care o folosește constructorul permite să se toarne asfalt și pe ploaie. La începutul săptămânii viitoare să terminăm tot acest tronson de 1 kilometru și 250 de metri și să se treacă pe cealaltă bandă de circulație, pe celelalte două sensuri. Dacă se va merge în același ritm, de trei săptămâni, eu cred că la începutul lunii august, toată partea de I.C.Brătianu va fi terminată în totalitate. Am promis că lucrăm cu motoarele turate și acest lucru se și întâmplă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic, dar chiar dacă se merge mai greoi, lumea înțelege că numai cu astfel de investiții calitatea vieții noastre se poate îmbunătăți și Târgoviștea va deveni un oraș european”, a declarat Gabriel Boriga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgoviște.

Până la finalizarea lucrărilor, traficul pe I.C. Brătianu este îngreunat, iar traseele transportului în comun au fost modificate.

“Sperăm ca, până la 15 august, să terminăm cu I.C. Brătianu. Este poate cea mai circulată arteră a municipiului și vrem să  redăm circulației bulevardul I.C.Brătianu, pentru că, veți vedea, am deviat și traseele transportului în comun, traficul este îngreunat și ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar promitem să terminăm cât mai repede și lucrările să fie de calitate”, a completat primarul interimar Ciprian Prisăcaru.

Și viceprimarul Cristian Stan și-a exprimat convingerea că lucrările sunt absolut necesare și nu vor face decât ca traficul să fie fluidizat odată cu finalizarea lor.

“Cetățenii au înțeles foarte bine că această etapă, chiar dacă crează puțin disconfort, este o etapă absolut necesară pentru modernizarea acestei zone, iar, din punctul meu de vedere cred, fără îndoială, că această arteră este chiar cea mai circulată arteră din municipiul Târgoviște, iar aceste lucrări sunt menite să asigure fluidizarea traficului și suntem pe drumul cel bun”, a concluzionat viceprimarul Cristian Stan.

 

 

 

 

 

 

leave a reply