Școală nouă, realizată cu fonduri europene, inaugurată în comuna Mătăsaru.

Școală nouă pentru copiii din comuna Mătăsaru!

Astăzi, 7 iunie, în prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinților CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, subprefectului Marian Tănase, inspectorului școlar general, Adriana Tudose, parlamentarilor Titus Corlățean și Radu Popa, consilierilor locali și județeni, a fost inaugurată școala din localitate construită din fonduri europene de către administrația condusă de primarul Naie Radu.

Școala dispune de 8 clase, laboratoare, arhivă, cabinet medical și izolator, toalete, cancelarie, dar și o cameră specială pentru depozitarea produselor incluse în Programul “Lapte și Corn”. Consiliul Județean Dâmbovița va asigura dotările școlii prin achiziția mobilierului, a materialelor didactice și a echipamentelor digitale, acestea având o valoare totală de 1.130.000 de lei.

„Cei 140 de copii care vor învăța în cele 8 clase ale școlii se vor bucura de cele mai bune condiții. Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița va asigura dotările școlii prin achiziția mobilierului, a materialelor didactice și a echipamentelor digitale, acestea având o valoare totală de 1.130.000 de lei. Felicitări primarului Naie Radu și echipei sale pentru construirea acestei școli! Nu în ultimul rând, mă bucur că administrația județeană reușește să se implice activ în educația copiilor din Mătăsaru”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

leave a reply