Scandal monstru produs în cartierul Prepeleac

Două familii de ţigani s-au luat la bătaie pentru o fată. Mai multe persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentu a-i potoli. Scandalul a pornit la sala Daso Cado, din Târgovişte, de pe Calea Domnească, iar la mijloc ar fi vorba de o fată.

9 persoane au fost reţinute, în urma scandalului produs în cartierul Prepeleac, din Târgovişte.

“L-au bătut pe soţul meu, dar nu ştiu de ce. Au intrat peste el în curte. E tăiat la mână”, ne-a spus soţia unuia dintre bărbaţii implicaţi în scandal.

“Este vorba de un conflict spontan între 7 persoane, vecini. Acestea şi-au aplicat mai multe lovituri reciproc. Ulterior, 6 dintre acestea s-au deplasat la domiciliul unuia dintre ei, unde s-au bătut în faţa porţii. La spital au ajuns 7 persoane rănite. Nu se ştie, deocamdată în ce stare sunt şi nici dacă vor rămâne internate”, a declarat insp. Alexandra Niculae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Scandal monstru produs în cartierul Prepeleac

“IPJ Dâmboviţa s-a autosesizat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri. În urma conflictului spontan petrecut, aseară, în Târgovişte, poliţiştii au dispus reţinerea a 9 persoane. Astăzi vor fi prezentate cu propunere de aestare preventivă”

Noaptea trecută, zeci de persoane au fost audiate la poliţie, iar 9 au fost reţinute.Două persoane au rămas internate la Spitalul Judeţean pentru investigaţii.

leave a reply