Săptămâna prevenirii criminalității

Inspectoratul Judeţean de Poliţie împreună cu Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, Centru Antidrog şi organizaţia “Salvaţi Copiii” vor desfășura, în perioada 30 septembrie – 04 octombrie, cea de-a VIII-a ediţie a Săptămânii prevenirii criminalităţii. Cu acest prilej vor fi organizate activităţi de prevenire a violenței în şcoli, dar şi acţiuni de prevenire a consumului de droguri, de prevenire a infracţiunilor de furt, de prevenire delincvenţei juvenile, dar şi activităţi pentru aprofundarea cunoștințelor despre circulaţia rutieră.

Şeful poliţiei Dâmboviţa, comisarul şef, Danil Zepiş, a declarat că, de această dată, poliţia va pune accentul pe prevenirea violenţei în şcoli.

Reprezentantul Inspectoratului Şcolar, inspectorul Marian Curculescu, a anunțat că toate şcolile din Dâmbovița sunt informate în legătură cu acțiunile de prevenire, ceea ce va asigura o participare consistentă.

Danil Zepiş le-a recomandat poliţiştilor să aibă în vedere mai ales liceele cu probleme, unde s-a înregistrat un grad ridicat de infracţionalitate, precum liceele nr. 6, nr. 4, nr. 3 sau nr. 2, din municipiul Târgoviște.

leave a reply