SANITAS Dâmbovița protestează la București! Protestul începe în Piața Victoriei, iar de acolo protestatarii vor pleca în marș și se vor opri în fața a trei spitale și a sediului DGASPC Sector 1.

Sindicatul SANITAS Dâmbovița va participa mâine, 07 februarie 2023, alături de alți colegi din țară, la protestul organizat de către Federația SANITAS din România timp de 3 zile, pentru susținerea revendicărilor membrilor de sindicat. Protestul va începe la ora 10:00 în Piața Victoriei, iar de acolo protestatarii vor pleca în marș și se vor opri în fața câtorva spitale din București, precum Spitalul Clinic Filantropia, Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, Spitalul Universitar de Urgență Elias și DGASPC Sector 1.

Revendicările SANITAS Dâmbovița sunt:

  1. Creșterea veniturilor tuturor salariaților din SĂNĂTATE și ASISTENȚĂ SOCIALĂ cu un procent de minim 15%, pentru acoperirea inflației.
  2. Declanșarea, de urgență, a negocierilor între Guvernul României și partenerii sociali, pe proiectul noii legi a salarizării personalului plătit din fonduri publice.
  3. Asigurarea unei finanțări corecte și suficiente pentru instituțiile medicale și de asistență socială.

leave a reply