”Sănătate, că-i mai bună decât toate!”. Cum punem în practică această urare?

După cum, probabil, cunoașteți, începând de ieri a poposit la Târgoviște ”CARAVANA SĂNĂTĂȚII”. Timp de patru zile, târgoviștenii pot beneficia nu doar de consultații medicale gratuite, ci și de consultanță pentru un trai sănătos. Detalii despre acest proiect, cum ar fi serviciile oferite gratuit sau programul și locurile unde târgoviștenii pot beneficia de aceste servicii, v-am oferit nu mai departe de ieri, într-un articol lămuritor. Astăzi, vrem să scoatem în evidență un alt aspect: implicarea comunității în promovarea unui stil de viață sănătos.

Unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din județ în ultimii ani, ansamblul Class Park Residence, partener important în derularea proiectului  CARAVANA SĂNĂTĂȚII,  este de departe cel mai bun exemplu de bune practici în ceea ce privește protejarea sănătății și a unui stil de viață sănătos, pentru toți membrii comunității. Poate părea banal, dar în Class Park TOTUL are legătură cu viața și sănătatea noastră: de la materiale de construcție folosite (naturale și de bună calitate) până la dotările specifice nevoilor fiecărei vârste: spații de joacă pentru cei mici, amenajări pentru plimbare în aer liber, piste de role și biciclete pentru adulți și copii deopotrivă, spații verzi, FLORI, arbori și arbuști ornamentali – TOTUL este proiectat pentru a proteja sănătatea oamenilor și pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

”De aceea ne-am implicat în acest proiect, ca parteneri? Mi-ar place să văd la Class Park cât mai multă lume care să beneficieze de aceste servicii gratuite, dar și educație pentru sănătate. Ma refer aici nu numai la locatari, ci și la părinții, rudele, prietenii acestora, locuitorii orașului Târgoviște. Știți cum se zice, ca SANATATAEA E MAI BUNA DECAT TOATE!”, spune Ioana LUCA, manager Class Park Residence.

leave a reply