Salariații DGASPC Dâmbovița au jucat rolul de „iepuraș” pentru mai mulți copii și vârstnici din județ

Ana Maria Popescu 19/04/2019 0
Salariații DGASPC Dâmbovița au jucat rolul de „iepuraș” pentru mai mulți copii și vârstnici din județ

Salariați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița au organizat o acțiune de voluntariat, pentru a fi acum, în prag de sărbători, alături de copii din județ, care așteaptă iepurașul de Paște.

Conducerea DGASPC Dâmbovița speră ca exemplul salariaților instituției să fie urmat de cât mai mulți oameni cu suflet și cu posibilități, care pot să aducă bucurie pe chipul copiilor și vârstnicilor aflați în nevoie.

„Prin această activitate, dorim să atragem alături de noi cât mai mulți oameni, care pot oferi un sprijin copiilor, vârstnicilor, persoanelor cu dizabilități.

Astfel de campanii sunt utile nu numai în pragul sărbătorilor și cu această ocazie facem un apel ca acest fel de acțiuni să devină un obicei în viața fiecăruia dintre noi. Copiii din familii în dificultate, vârstnicii singuri și persoanele cu dizabilități au permanent nevoie să fie ajutați să depășească momentele grele din viața lor.

Pentru a aduce o bucurie pe chipurile celor care au nevoie este suficient ca fiecare să ne oprim o clipă în loc și să ne îndreptăm privirea și spre semenii noștri”, a declarat directorul general al DGASPC Dâmbovița, ing. Cristiana Bucur.

 

Leave A Response »