Sa mergem, sa nu mergem…! Gabriel Oprea nu stie daca mai merge la alegeri alaturi de PSD!

liviu dragnea liviu dragnea

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat astazi, ca inca nu s-a luat nicio decizie cu privire la formula in care formatiunea condusa de el,  va candida la alegerile de anul acesta. Acesta a spus ca urmeaza sa continue consultarile cu PSD, iar UNPR se pregateste pentru orice varianta de candidaturi.

„Nu pot să vă dau un răspuns în acest moment, însă pot să spun că suntem pregătiţi pentru ambele variante. PSD şi UNPR au avut şi au un parteneriat corect şi eficient. Noi am fost loiali guvernării, nu am trădat, întotdeauna am ales ceea ce este corect, nu ce este avantajos. (…) La baza parteneriatului dintre PSD şi UNPR a fost întotdeauna dialogul. Vă asigur că şi pe acest subiect vom ajunge la un rezultat tot prin dialog”, a explicat liderul UNPR, citat de Mediafax.

Oprea a adăugat că formaţiunea sa este „pregătită pentru oricare din cele două variante”, având candidaţi pentru toate colegiile şi primăriile din ţară. În schimb, liderul UNPR a precizat că trebuie să aibă loc şi discuţii în partid, având în vedere că există două „curente” cu privire la situaţia candidaturilor.

„Este normal ca şi colegii social democraţi să analizeze pe toate feţele acest subiect şi abia apoi să ne aşezăm la masă şi să vedem care este drumul de urmat. (…) Avem două curente în partid, şi am mai spus acest lucru, în sensul că se doreşte să candidăm singuri, avem forţa necesară, (…) şi, pe de altă parte, avem colegi care doresc să continue această alianţă”, a spus acesta.

leave a reply