„S-a umplut paharul!” PSD depune luni, 17 august, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Ana Maria Popescu 13/08/2020 0
„S-a umplut paharul!” PSD depune luni, 17 august, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

PSD a anunțat că s-a „umplut paharul”, Guvernul Orban și-a dovedit pe deplin incompetența și amatorismul, drept pentru care luni, 17 august, va depune moțiune de cenzură împotriva actualului Executiv.

Anunțul a fost făcut de liderul social democraților, Marcel Ciolacu care îi acuză pe miniștri și pe premierul Ludovic Orban de incompetență, de “sifonarea banilor publici pentru interesele PNL” și de proasta gestionare a crizei provocate de pandemia de COVID 19. Refuzul dublării alocațiilor pentru copii și majorarea punctului de pensie sunt principalele motive pentru care social democrații au decis să-i lase, din nou, șomeri pe liberalii de la cârma țării.

„S-a umplut paharul! PSD nu va permite ca România să se scunfunde în incompetenţa şi hoţia patronată de Guvernul pe care îl conduceţi! Pe 17 august, Partidul Social Democrat va depune moţiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia. Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine! Aţi vămuit sănătatea fiecărui roman! Ca să aveţi bani pentru partid şi pentru propriile buzunare! Un prejudiciu de peste 650 de milioane de lei. Peste 800 de nereguli constatate de Curtea de Conturi. Doar în starea de urgenţă. Dumnezeu ştie ce a mai fost după… Asta este România condusă de dumneavoastră! O ţară vlăguită de resurse, cu o economie pusă pe butuci, dar cu un PNL tropăind de nerăbdare să facă alegeri! De asta vreţi alegeri cu orice preţ?! Pentru că ştiţi că orice amânare va duce la pierderea puterii! Şi, odată cu pierdere puterii, ştiţi că vă veţi pierde şi libertatea”, a declarat Marcel Ciolacu, președinte intermar al PSD.

Leave A Response »