REPLICA LA AFIRMAŢIILE LUI RADU POPA

Sunt dezamăgit de astfel de opinii exprimate în spațiu public. Ele alimentează o stare conflictualǎ inutilǎ din punctul de vedere al angajamentului comun de a susţine continuarea şi soliditatea actului guvernamental.

Cred pe agenda fiecărui parlamentar sau ales local trebuie sǎ existe alte prioritati ținând cont cǎ de săptămana viitoare se dezbate proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2015, iar finanțarea unor obiective importante pentru judet este mai mult decât necesară pentru o evoluție economică care ar influența  în bine viața dâmbovițenilor.

Opiniile exprimate de Radu Popa nu reprezintă un punct de vedere reprezentativ al ședinței de ieri deoarece el nu a participat direct, deși are acest drept. Era firesc si statutar ca astfel de discuții sa aibă loc in cadrul Biroului Permanent Judeţean, şi nu în mass – media Naţionalǎ, mai ales cǎ domnia sa este foarte nou în Târgovişte. Cred cǎ un dialog deschis este mai mult decât util şi face mai mult bine organizației judeţene decât un nou scandal de presǎ.

Am analizat cu primarii şi președinţii de organizaţii din Colegiu TITU, poziția colegului meu şi toți aceștia nu sbscriu acestui fel incorect de atitudine politicǎ.

05.12.2014                                                                                 Deputat Ionuţ Sǎvoiu

                                                                                          Vicepreşedinte PSD Dâmboviţa

leave a reply