Radu Popa îi aruncă mănușa lui Țuțuianu: ”Publicați în integralitate sondajul”!

Radu Popa, deputat de Târgoviște și consilier personal al președintelui PSD, Victor Ponta, reacționează la atacurile lansate împotriva sa de Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița. Radu Popa îi cere liderului dâmbovițean al PSD să publice rezultatele complete ale sondajului de opinie realizat la comanda PSD, sondaj care a generat comentarii acide la adresa partidului condus de Ponta, dar și un schimb de replici, prin intermediul presei, între Țuțuianu și Popa.

Într-un comunicat remis presei astăzi, Radu Popa îi aruncă mănușa lui Țuțuianu, cerându-i să publice în integralitate rezultatele sondajului de la Dâmbovița.

Deși nu o spune cu subiect și predicat, deputatul Popa sugerează că cifrele prezentate public de capii PSD Dâmbovița nu ar fi tocmai reale. ”…titlurile din ultima săptămâna, oricât ar fi de mari şi de roşii, duşmănesc adevărul. Dâmboviţenii au fost minţiţi sistematic, în ultimii 23 de ani, iar generaţia mea nu mai este dispusă să accepte asta”, scrie în comunicat semnat de Radu Popa, comunicat pe care vi-l prezentăm mai jos, vorba autorului, în integralitate!

 CABINET  PARLAMENTAR

Radu Mihai Popa

COMUNICAT DE PRESĂ

Pe fondul apariţiei în presa locală  a unor speculaţii şi jigniri care aduc prejudicii de imagine, nemeritate, Organizaţiei PSD Dâmboviţa şi pentru corecta informare a opiniei publice, doresc să fac o precizare care, în mod cert, ar putea lămuri definitiv, lucrurile. Apariţia în presă a unor ştiri care indicau cifrele aproximative şi nu EXACTE ale unui sondaj de opinie realizat de AVANTGARDE la solicitarea PSD Dâmboviţa (cum au fost cele prezentate in ziarul patronat tocmai de un consilier judeţean PSD) în care Stan Cristinel şi alţii, erau cotaţi fie cu 35% din intenţia de vot, fie cu câte 35% fiecare, unde preşedintele organizaţiei nici nu apărea cotat, deşi, ştim cu toţii, cât de bine stă domnia sa in preferinţele dâmboviţenilor sunt, în opinia mea, informaţii de natură să submineze forţa de atracţie a PSD Dâmboviţa. 

Pentru aceste motive, cer public domnului Adrian Ţuţuianu, în calitate de preşedinte al PSD Dâmboviţa, să prezinte în integralitate sondajul pe marginea căruia s-au făcut speculaţiile în presă, tocmai pentru a face cunoscut  tuturor membrilor şi simpatizanţilor PSD, adevărul despre situaţia politică dâmboviţeană. Personal, am să fac toate demersurile pentru ca aceste cifre să ajungă la opinia publică, cât mai repede.

 În calitatea mea de consilier personal al Preşedintelui PSD, dl. Victor Ponta, sunt preocupat de consolidarea unui curent favorabil acestui partid în perspectiva alegerilor europarlamentare, iar titlurile din ultima săptămâna, oricât ar fi de mari şi de roşii, duşmănesc adevărul. Dâmboviţenii au fost minţiţi sistematic, în ultimii 23 de ani, iar generaţia mea nu mai este dispusă să accepte asta.

Cu respect,

Radu Popa,

deputat de Târgovişte

  • Lasati-ma fratilor cu mafiotii si cu oportunistii. Tutuianu stiam ca e un mafiot. De Radu Popa ne-am lamurit ca e un oportunist de ultima speta, un pupincurist, un lingau, un tradator, adica o lichea get beget. Sa dispara din colegiul meu. Sa se duca amandoi la dracu si sa-l ia si pe SRS.

leave a reply