Punct de prim ajutor, pe întreaga perioadă caniculară, la sediul Filiale de Cruce Roșie Dâmbovița.

Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița oferă ajutor persoanelor afectate de temperaturile ridicate din această perioadă!

La sediul Filialei a fost deschis un punct de prim ajutor unde oamenii primesc un pahar cu apă rece, dar în același timp își pot măsura și tensiunea arterială.

„O simțim cu toții, temperaturile ridicate din această perioadă ne afectează!

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din Târgoviște, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a deschis un punct de prim ajutor, unde oferă apă persoanelor afectate de căldură, chiar la sediul filialei (strada Alexandru Ioan Cuza nr.1).

Centrul este deschis pe toată durata sezonului canicular și este deservit zilnic de un voluntar al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, instruit în acordarea de prim ajutor, dar și de un medic. Pe lângă un pahar cu apă, persoanele care vin la punctul de prim ajutor își pot măsura și tensiunea arterială.

Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița, prin intermediul „Echipei de salvare” din Municipiul Târgoviște, asigură primul ajutor și la Festivalul Babel, care se desfășoară până pe 16 iunie, în parcul „Chindia” din Târgoviște.

În calitate de președinte al filialei județene de Cruce Roșie mulțumesc domnului director Raul Pavelescu și voluntarilor noștri pentru implicare”, a transmis Ionuț Ghibanu, președintele Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița.

leave a reply