Pucioasa, în sărbătoare culturală. O săptămână de evenimente dedicate culturii naționale

Ana Maria Popescu 15/01/2019 0
Pucioasa, în sărbătoare culturală. O săptămână de evenimente dedicate culturii naționale

Anul acesta, orașul de la poalele Patranei marchează Zilele Culturii timp de o săptămână.

Administrația locală și instituțiile culturale au planificat pentru fiecare zi (luni, marți, miercuri, joi și vineri) momente artistice deosebite – expoziție de fotografie, recital de poezie și muzică, proiecție de film, concert Ducu Bertzi.

Zilele Culturii au debutat luni, 14 ianuarie, cu vernisajul Expoziției de fotografie Radu Chiriță, la Galeria PRIM, în foaierul Primăriei Pucioasa, și au continuat marți, 15 ianuarie, la Centrul Cultural European cu spectacolul „Dor de… recital de poezie și muzică”.

Miercuri, 16 ianuarie, și joi, 17 ianuarie, în fiecare zi, de la orele 11 și respectiv 13, Centrul Cultural European va găzdui proiecțiile filmului „Un bulgăre de humă. Momente din viața lui Ion Creangă și Mihai Eminescu”, un film eveniment dedicat prieteniei dintre cei doi mari clasici ai literaturii române.

Vineri, 18 ianuarie, de la ora 18.30, are loc la Centrul Cultural European, Recitalul artistului Ducu Bertzi, îndrăgitul cantautor încheind Zilele Culturii de la Pucioasa, un maraton de evenimente menite să readucă în atenția și inimile tuturor autenticitatea artistică și culturală a poporului român.

Pentru informații și rezervări: 0245760688 / 0734450895.

Leave A Response »