PSD Fieni și PSD Pucioasa și-au depus candidaturile pentru primărie și consiliul local!

PSD După ce ieri, cea mai mare organizație PSD din Dâmbovița, și-a depus dosarele și lansat candidații pentru alegerile locale, iată că astăzi este rândul altor două organizații orășenești să își depună candidaturile. Este vorba de organizațiile PSD Fieni și PSD Pucioasa. Primii au fost candidații de la Fieni, care în frunte cu aspirantul la fotoliul de primar al orașului, Iulian Tătulescu, și-au depus dosarele de candidatură. Încrezători în forțele proprii, aceștia păreau extrem de optimiști, acest lucru datorându-se și ca urmare a ultimelor discuții avute cu oamenii din localitate, care și-au exprimat nemulțumirea față de actuala administrație.

Tot astăzi și-au depus candidaturile și membrii din organizația PSD Pucioasa. Conduși de candidatul la primăria Pucioasa, Constantin Ana, aceștia au depus dosarele pentru alegerile locale ce vor avea loc pe 5 iunie.

“Schimbarea a început!

Oficial, echipa PSD Pucioasa și-a depus candidatura pentru competiția electorala din 5 iunie!
Astăzi, este o zi speciala! Sunt copleșit de susținerea oamenilor din orașul nostru și ii asigur de faptul ca aceasta bătălie o vom duce în numele lor și pentru binele lor!

Va rog sa aveți încredere în mine și echipa mea!

Va mulțumesc!“, a fost mesajul postat de Constantin Ana pe o rețea de socializare la scurt timp după depunerea dosarelor de candidatură.

Alături de cele două organizații au fost Alexandru Oprea – secretar general PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan – vicepreședinte PSD Dâmbovița și Leonardo Badea – senator.

 

 

 

leave a reply