PSD Dâmbovița va avea Conferință Extraordinară de Alegeri pe 19 ianuarie. Rovana Plumb și-a anunțat candidatura

Ana Maria Popescu 09/01/2020 0
PSD Dâmbovița va avea Conferință Extraordinară de Alegeri pe 19 ianuarie. Rovana Plumb și-a anunțat candidatura

Rămâne „bătut în cuie”, pe 19 ianuarie PSD Dâmbovița va avea Conferință Extraordinară de Alegeri! Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă „nocturne” de către președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, care și-a anunțat oficial și candidatura pentru șefia Organizației Județene, asta deși pe perioada mandatului său de președinte s-au înregistrat cele mai slabe rezultate electorale din istoria formațiunii politice. Se pare că de această dată Conferința de Alegeri nu va mai fi amânată, așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori în ultimele luni, iar lupta internă se anunță a fi una foarte dură. Până acum și-a anunțat candidatura doar Rovana Plumb, dar cu siguranță va intra în lupta pentru președinția Organizației Județene și deputatul Corneliu Ștefan și, poate, chiar și alți lideri social democrați.

„Pe această cale vreau să-mi anunț candidatura pentru poziția de președinte al PSD Dâmbovița. Cred sincer că este nevoie de continuitate la nivel județean, în perspectiva alegerilor locale și parlamentare. Acesta este motivul pentru care candidez. PSD se situează pe locul 8 ca rezultat al alegerilor. De asemenea, nu vă ascund faptul că îmi depun această candidatură inclusiv la solicitările colegilor. Am hotărât să continuăm lucrurile bune făcute în județ. În ultima perioadă au apărut mai multe scrisori deschise, unele semnate, altele nu, despre activitatea și performanțele PSD Dâmbovița. Aștept cu interes ca cei care au fost atât de vocali în ultima vreme să se înscrie în cursa internă și să candideze. Vreau să avem democrație internă, ca și până acum. PSD Dâmbovița este deschis la dezbateri, iar cei care au argumente trebuie să le prezinte pentru ca noi să alegem cea mai bună cale. Niciodată nu m-am ascuns în spatele altcuiva, mereu mi-am asumat deciziile, atât în fața colegilor cât și în fața electoratului. Începând cu 20 ianuarie intrăm în linie dreaptă pentru alegerile locale. PSD a demonstrat că este singurul partid din România cu o strategie de dezvoltare locală. Aici, în Dâmbovița, obiectivul este clar, trebuie să câștigăm alegerile locale și mai apoi pe cele parlamentare”, a declarat Rovana Plumb în cadrul unei conferințe de presă la care au mai luat parte deputatele Carmen Holban și Claudia Gilia, președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan și președintele CJD, Alexandru Oprea.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor, atât pentru funcția de președinte, cât și pentru celelalte funcții din conducerea Organizației Județene, este 16 ianuarie, orele 16:00, iar lupta pentru președinția PSD Dâmbovița se va da pe 19 ianuarie, în prezența președintelui interimar PSD, Marcel Ciolacu, dar și a secretarului general, Paul Stănescu.

Leave A Response »