PSD Dâmbovița, susținere totală pentru candidatura lui Vlăduț Niculae la Primăria Aninoasa. Tânărul social democrat, licențiat în administrație, pregătit să răspundă oricărei provocări

Ana Maria Popescu 08/07/2020 0
PSD Dâmbovița, susținere totală pentru candidatura lui Vlăduț Niculae la Primăria Aninoasa. Tânărul social democrat, licențiat în administrație, pregătit să răspundă oricărei provocări

A venit vremea schimbului de generații la Primăria Aninoasa! Partidul Social Democrat Dâmbovița a decis să-l susțină la alegerile locale din toamnă pe Vlăduț Niculae, un tânăr născut și crescut în Aninoasa, care în ultimii ani a reușit cu multă muncă, determinare și implicare să câștige aprecierea și încrederea locuitorilor din cele trei sate ale localității.

„Sunt un om optimist, dinamic, integru și cu credință în Dumnezeu”, este caracterizarea pe care și-o face tânărul Vlăduț Niculae, calități care l-au ghidat în viață, în cariera profesională și cea administrativă.

Licențiat în administrație publică, în ultimii opt ani, Vlăduț Niculae a ocupat funcția de administrator al Centrului de zi, al Centrului Cultural Aninoasa, al Centrului de informare și promovare turistică, dar și funcția de administrator public al comunei și consilier județean, posturi care i-au oferit posibilitatea să capete experiență administrativă, să petreacă timp în mijlocul oamenilor, să le afle problemele și să identifice cele mai bune soluții pentru rezolvarea lor.

„Sunt licențiat în administrație publică, iar fiecare examen din timpul facultății îl pregăteam cu gândul că într-o bună zi voi putea să-mi pun profesia și cunoștințele în slujba comunității mele. Acest lucru s-a și întâmplat încă de la 23 de ani când am devenit consilier local în Consiliul Local al comunei Aninoasa. Deși au trecut 8 ani de atunci, motivația mea de a fi prezent din ce în ce mai mult în comunitate este la fel de mare ca la început. M-au încurajat aprecierile, am analizat cu atenție sugestiile și m-au ambiționat puternic criticile, fapt pentru care am decis să continui participarea activă la comunității noastre. De-a lungul timpului am ocupat funcțiile de administrator al Centrului de zi pentru copii, al Centrului Cultural Aninoasa, al Centrului de informare și promovare turistică și cea de administrator public al comunei, în prezent fiind consilier județean din partea Partidului Social Democrat. Consider azi că am atins maturitatea profesională și experiența necesară pentru a fi cel mai potrivit candidat la funcția de primar al comunei Aninoasa, pentru că, bineînțeles, un primar trebuie să și merite funcția nu doar ă și-o dorească. Alături de o echipă formată din oameni pregătiți, o echipă cu idei și viziune, îmi doresc să duc la bun sfârșit programele aflate în derulare și să inițiez noi proiecte menite să crească nivelul de trai în cele trei sate ale comunei. Sunt convins că împreună cu dumneavoastră voi fi primarul care va aduce în Aninoasa spirit inovativ, prin investiții și management eficient, reușind să plasăm împreună comunitatea noastră cât mai aproape de standardele europene. Sunt determinat, sunt motivat și am planuri mărețe, dar pentru a le putea pune în practică am nevoie de încrederea și de susținerea dumneavoastră”, este mesajul lui Vlăduț Niculae, candidatul PSD Dâmbovița la Primăria Aninoasa, pentru locuitorii comunei.

Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, garantează pentru Vlăduț Niculae pentru că este convins că a acumulat experiența necesară și a atins maturitatea profesională pentru a face față oricărei provocări administrative. Liderul PSD susține că Vlăduț Nicolae este un tânăr cu viziune, corect, implicat în comunitate, care cu siguranță va primi votul de încredere al locuitorilor pentru funcția de primar al comunei Aninoasa.

„Transferul între generații începe la Aninoasa. Este timpul ca Vlăduț Niculae să preia responsabilitățile funcției de primar în Aninoasa, cu tot ceea ce înseamnă acest lucru.
Timpurile aflate în continuă schimbare cer adaptarea rapidă la nou, cer un om și o echipă tânără, care să facă față cu brio noilor provocări.
Proiectele lui Vlăduț Niculae, candidat PSD Dâmbovița la funcția de primar în comuna Aninoasa, sunt susținute cu tărie de echipa PSD Dâmbovița.
Locuitorii celor trei sate ale comunei Aninoasa au toată încrederea în Vlăduț Niculae, iar sprijinul celor care întotdeauna au votat candidații PSD Dâmbovița la alegerile din comună se va vedea și în acest an”, a subliniat președintele social democraților dâmbovițeni, deputat Corneliu Ștefan.

Leave A Response »