PSD Dâmbovița s-a reorganizat rapid după fuga primarilor din patru comune la „ciolanul” PNL. Cine sunt acum candidații PSD la primăriile Răscaieți, Costești Vale, Brezoaele și Odobești

După ce săptămâna trecută patru dintre primarii Partidului Social Democrat, de altfel traseiști de profesie, au ales să plece după „ciolan” la PNL și să trădeze nu numai partidul care în ultimii ani i-a ajutat să dezvolte comunitățile locale pe care le conduceau, dar și electoratul, conducerea PSD Dâmbovița s-a reorganizat rapid și a identificat noi candidați în localitățile Răscăieți, Costești Vale, Brezoaele și Odobești. PSD propune în cele patru localități oameni noi, cu viziune, idei și proiecte reale de dezvoltare a comunităților locale, cu experiență profesională, oameni care se bucură de respectul și aprecierea locuitorilor, oameni cu „coloană vertebrală” și care nu urmăresc interese personale și vor să schimbe imaginea localităților din care fac parte.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan i-a prezentat pe oamenii care, sub sigla și cu susținerea necondiționată a partidului, se vor lupta în perioada următoare pentru câștigarea primăriilor din cele patru localități. La Răscăieți, candidatul PSD este Marian Fulea, la Costești Vale intră în cursa electorală Petre Prodan, la Brezoaele și-a asumat candidatura Ștefan Cozma, iar la Odobești, Ilie Radu și-a luat angajamentul  că-l va trimite acasă pe actualul primar.

„După cum bine știți, săptămâna trecută, din PSD au plecat 4 primari, edili care au fost racolați de PNL, un partid care de 8 luni de când e la guvernare ne-a obișnuit cu limbajul dublu. Acum 6 luni veneau în fața românilor și spunea că nu vor să racoleze pe nimeni din PSD, lucru spus chiar de președintele PNL, Ludovic Orban, și vedem ceea ce se întâmplă în județul Dâmbovița. Spun și astăzi, cu toată responsabilitatea, că nu a plecat nici un primar pentru a dezvolta comunitățile locale, cei care au plecat au făcut-o doar pentru interese personale, nu pentru interesele comunității din care fac parte sau pe care le reprezintă în acest moment.

PSD Dâmbovița este o organizație serioasă, am promis că vom avea candidați în fiecare localitate. Astăzi prezint candidații PSD în localitățile Răscăeți, Costești Vale, Brezoaele și Odobești.

La Răscăieți, Fulea Marian, are 54 de ani, de profesie este tehnician în industria alimentară, în prezent este administratorul unei firme din localitate. Este un om determinat pentru a câștiga comuna Răscăieți, din partea PSD. Împreună cu dumnealui vom merge din casă în casă, vom merge în fiecare gospodărie și vom spune tuturor cetățenilor ce a făcut PSD cât a fost la guvernare pentru comuna Răscăeți. În primul rând, PSD când a fost la guvernare, printr-o Hotărâre de Guvern, a acoperit o corecție financiară pe care actualul primar, fost PDL, PSD, acum PNL, a solicitat-o, o corecție de 2 milioane de euro. Și în ultimii 4 ani, când PSD a fost la guvernare, au fost finanțate de Guvernul PSD, în perioada 2017-2019, patru proiecte prin PNDL, cu o valoare totală de peste 30 milioane lei. Repet, 30 milioane lei într-o comună de mărimea celei de la Răscăeți. Am fost întotdeauna alături de locuitorii comunei Răscăeți și astăzi le promit locuitorilor și candidatului pentru funcția de primar că ne vom bate să câștigăm comuna și în echipă vom dezvolta proiecte pentru comunitatea locală.

Pentru funcția de primar în comuna Costești Vale va candida domnul Prodan Petre, actualmente consilier local. Are 56 de ani, de profesie este tehnician agronom, astăzi lucrează ca revizor tehnic la CFR Marfă. Promit tuturor locuitorilor din comuna Costești Vale și celor din jurul acestei localități că vom câștiga funcția de primar în comuna Costești Vale. Domnul Prodan este omul care se implică pentru toate proiectele de dezvoltare a comunității locale. Este tragic să mergi în comuna Costești Vale și să întâlnești un primar care în cele 6 mandate a fost în 4 partide, din patru în patru ani a schimbat culoarea politică. Îi transmit domnului primar și locuitorilor din comunele unde primarii au fugit doar pentru interese personale în tabăra PNL, că atât timp cât eu voi președintele PSD Dâmbovița nu voi reprimi în partid niciun primar. Îl asigur pe domnul Prodan și comunitatea locală din Costești Vale că avem o echipă determinată și, în calitate de viitor președinte CJD, mă voi apleca asupra tuturor proiectelor din localitatea Costești Vale. Astăzi nu avem școală reabilitată și am constatat cu stupoare că nu are nici un podeț la intrarea în curtea primăriei după 6 mandate. Trebuie să scăpăm de astfel de specimene, precum primarul de la Costești Vale, nu primarul mărește pensii, nu primarul scoate la pensie, nu primarul mărește alocații, primarul trebuie să fie un bun gospodar, așa cum este domnul Prodan.

Pentru comuna Brezoaele, candidatul nostru este Cozma Ștefan. Este un om determinat și pe 27 septembrie este ultima zi când actualul primar va mai intra în Primăria Brezoaele în calitate de primar al acestei localități. Nu contează că l-a trădat pe Corneliu Ștefan, nu contează că a trădat  PSD care a făcut lucruri bune pentru Brezoaele, eu vreau să-i transmit actualului primar că a trădat cetățenii din localitate, și-a trădat electoratul. Domnul Cozma Ștefan are o echipă frumoasă și determinată pentru a câștiga localitatea Brezoaele. Domnul Cozma are 50 de ani, a fost ofițer MAPN, are studii superioare și este omul care are o ofertă electorală de senzație pe care fostul nostru coleg nu a fost în stare să o propună nici PSD Dâmbovița, nici cetățenilor din comună.

Radu Ilie este un tânăr din comuna Odobești, un tânăr de perspectivă și pentru comuna Odobești, dar și pentru județul Dâmbovița. Am fost impresionat de toată activitatea profesională și de cariera pe care a avut-o până la vârsta de 37 de ani. A terminat Teologia, este student la Facultatea de Drept, are 4 mastere terminate, este un tânăr care și-a făcut studiile și în România și în străinătate, un om cu viziune pentru comuna Odobești, un om cu acre am lucrat și când eram la Tineret, dar și acum și vreau să-i mulțumesc pentru ideile pe care le are pentru comuna Odobești”, a subliniat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Liderul social democraților dâmbovițeni, deputatul Corneliu Ștefan, candidat PSD la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, a dat asigurări locuitorilor județului că PSD are echipe puternice la nivelul tuturor localităților, din care fac parte oameni valoroși, cu experiență profesională, administrativă, care știu ce au de făcut pentru dezvoltarea localităților. De asemenea, președintele PSD Dâmbovița, a anunțat că și pe lista de consilieri județeni se vor regăsi oameni cu experiență în diferite domenii socio-profesionale, „care au făcut lucruri bune pe unde au trecut”.

„Avem cea mai puternică echipă la nivelul județului Dâmbovița, avem cele mai puternice echipe la nivelul fiecărei localități și pe 27 septembrie vom merge doar șa victorie. Avem echipe determinate, avem echipe care știu ce au de făcut în fiecare localitate, avem echipe de echipe de specialiști în toate localitățile, și în municipiul Târgoviște, și în municipiul Moreni și mai ales la Consiliul Județean Dâmbovița. Vom avea pe lista de consilieri județeni oameni care au demonstrat în domeniilor dumnealor, oameni care provin din diferite segmente socio-profesionale, oameni care au făcut lucruri bune pe unde au trecut”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, candidat la președinția Consiliului Județean.

 

leave a reply