PSD a depus candidaturile pentru Primăria Târgoviște. Actualul primar Cristian Stan, oficial în cursa pentru un nou mandat și echipa de consilieri, pregătita să câștige majoritatea în Consiliu Local

Partidul Social Democrat a depus astăzi, 14 august, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, dar și candidaturile pentru Consiliul Local Municipal.

Partidul Social Democrat merge încă o dată pe mâna actualului primar al municipiului, Cristian Stan, care în cei patru ani de mandat a reușit să câștige încrederea și respectul târgoviștenilor prin investițiile de anvergură realizate în oraș, care au schimbat radical imaginea municipiului reședință de județ.

La momentul depunerii candidaturii, i-a stat alături lui Cristian Stan președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban și Marian Țachianu, vicepreședintele PSD, Radu Popa, precum și echipa de consilieri locali.

Cristian Stan și-a luat astăzi și un angajament în fața târgoviștenilor: „promit că nu mă voi schimba”

„Depunerea candidaturii reprezintă un eveniment deosebit, plin de emoții, emoții care sunt dublate de o mare responsabilitate. De ce? Pentru că sunt primar în funcție, iar înnoirea mandatului însemnă faptul că, prin activitatea noastră, am convins târgoviștenii. Am lângă mine cea mai bună echipă de consilieri pe care o prezintă un partid politic. Și nu spun lucrul acesta pentru a exagera, spun pentru că acesta este adevărul, oameni cu cariere profesionale deosebite, oameni care înseamnă foarte mult în domeniile în care activează. Depun această candidatură cu gândul de a continua proiectele importante pe care le avem la nivelul municipiului Târgoviște, cu gândul de a începe alte proiecte, de a demara alte investiții utile pentru comunitate. În final, o să fac cea mai corectă promisiune, o să-mi iau cel mai corect angajament: promit că nu mă voi schimba. Dacă activitatea mea, dacă activitatea noastră de până acum este apreciată atunci, cu siguranță, încrederea târgoviștenilor se va vedea și la momentul votului. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc celor peste 19.200 de târgovișteni care ne-au acordat încrederea semnând listele de susținere pentru candidații la Consiliul Local, pentru candidatul la primărie, pentru candidații la Consiliul Județean și pentru președintele Consiliului Județean din partea Partidului Social Democrat. Este o mare responsabilitate, suntem conștienți de acest lucru, dar am convingerea că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor. Îi mulțumesc președintelui Corneliu Ștefan pentru faptul că este alături de noi, că ne susține, el fiind cea mai bună opțiune, o spun încă o dată, pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Sunt convins că în seara zilei de 27 septembrie vom sărbători cu toții o victorie a acestei echipe, dar mai ales o victorie a târgoviștenilor care vor continua pe acest traseu al dezvoltării, al investițiilor și al respectului față de cetățean”, a declarat Cristian Daniel Stan.

La rândul său președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, le-a mulțumit târgoviștenilor pentru susținerea arătată în perioada de precampanie, a felicitat candidații și a dat asigurări că pe 27 septembrie Partidul Social Democrat va câștiga atât Primăria Târgoviște, cât și președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

„Asistăm la un moment deosebit pentru comunitatea locală din municipiul reședință de județ- depunerea candidaturilor pentru funcția de primar și pentru consilieri locali din partea Partidului Social Democrat. Astăzi ne aflăm la Târgoviște de unde vom da un semnal puternic pentru toate echipele PSD din fiecare localitate, vom da un semnal puternic și pentru administrațiile locale. Așa cum a spus actualul și viitorul primar al municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, avem cea mai puternică echipă, avem cea mai determinată echipă, pentru a câștiga și în municipiul Târgoviște, dar și în județul Dâmbovița. Venim în fața dâmbovițenilor și a târgoviștenilor cu proiecte concrete, venim în fața târgoviștenilor cu lucruri concrete care s-au întâmplat în ultimul mandat al actualului primar, lucruri care nu s-au întâmplat în ultimii 30 de ani în municipiul Târgoviște. Îl felicit pe Cristi Stan și echipa de consilieri locali pentru toată activitatea pe care au avut-o în acest mandat. Urez succes tuturor colegilor mei din Partidul Social Democrat care vor candida pentru Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, vreau să-i urez succes lui Cristi Stan și, nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc tuturor târgoviștenilor și dâmbovițenilor pentru susținerea care ne-au acordat-o în toată această perioadă de precampanie. Pe 27 septembrie mergem doar la victorie, vom câștiga Primăria Municipiului Târgoviște, vom câștiga majoritate în Consiliul Local și vom câștiga președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Lista de consilieri locali pe care Cristian Daniel Stan și PSD o propun târgoviștenilor este următoare:

-Cătălin Rădulescu

-Monica Cezarina Ilie

-Agnes Terezia Erich

-Prisăcari Ciprian

-Gabriela Istrate

-Andrei Eduard Tudora

-Ana-Maria Gheorghe

-Tudorică Răducanu

-Ioan Corneliu Sălișteanu

-Doina Nicoleta Boboacă-Mihăescu

-Constantin Cozma

-Alexandu Bugyi

-Ion Cucui

-Paul Ciprian Patic

-Florin Emil Nicolae Badea

-Adrian Dumitru

-Ioana Mădălina Sandală

-Adrian Stănescu

-Gabriel Cristian Ene

-Eugen Pătrașcu

-Claudiu Dumitrescu

-Valentin Tiberiu Hossu

-George Florin Ionete

-Ionuț Oprea

-Diana Luchiana Oprea

-Ionel Niculescu

leave a reply