Proiectul pentru realizarea centurii orașului Găești, o nouă etapă importantă. A fost lansată licitația lucrărilor de construire, iar termenul de depunere a ofertelor este 15 aprilie 2024.

Unul dintre cele mai importante proiecte din domeniul infrastructurii rutiere pe care administrația județeană dâmbovițeană le are în derulare a parcurs o nouă etapă: a fost lansată licitația lucrărilor de construire a centurii orașului Găești. Termenul până la care firmele interesate pot depune oferte este 15 aprilie 2024.

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la aproximativ 85.000.000 de lei. Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) are asigurată finanțarea de 80.000.000 de lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, diferența urmând a fi suportată din bugetul CJD.

Proiectul, al cărui inițiator este Consiliul Județean Dâmbovița, prevede realizarea unui drum nou, în lungime totală de 4,5 km.

În acest fel, traseul a mii de camioane va fi deviat în afara orașului și, de asemenea, va crește siguranța locuitorilor din Găești. Totodată, va scădea considerabil timpul de transportare a mărfurilor.

Proiectul este unul mult așteptat de întreaga zonă de sud-vest a județului și, în prezent, se află la doar un pas de demararea lucrărilor.

„Este un proiect așteptat de toată zona de sud-vest a județului și pe care, iată, l-am adus la doar un pas de execuție”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

leave a reply