„Programul Național de Dezvoltare Rurală- Context actual”, seminar organizat online de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, în parteneriat cu TRIVENTO BUSINESS GROUP și PROJECT MANAGEMENT SOLUTION a organizat, ieri, 20 aprilie 2021, seminarul de informare „Programul Național de Dezvoltare Rurală – Context actual”.

Seminarul s-a desfășurat online, pe platforma Zoom, pe parcursul a două ore, fiind alcătuit din prezentări ale consultanților în domeniul finanțărilor, urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri pe temele aflate în discuție.

Evenimentul face parte dintr-un amplu proiect de informare, pentru mediul de afaceri din județul Dâmbovița, și nu numai, dar și pentru noii antreprenori care doresc sprijin pentru investiții în exploatații agricole, sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii agricole și silvice.

Temele propuse au fost:

  • Principalele priorități de dezvoltare rurală;
  • Domenii de finanțare;
  • Activități și cheltuieli eligibile.

Seminarul, s-a bucurat de un real succes și de participarea a numeroase persoane, din diferite județe ale țării.

Dezbaterea poate fi urmărită pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cciadb.ro/ sau pe site https://www.cciadb.ro/evenimente/seminar-programul-national-de-dezvoltare-rurala/

leave a reply