Programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a judeţului Dâmboviţa în săptămâna 16 – 20 decembrie 2013

Consiliul Judeţean  Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna  16 – 20 decembrie 2013, va efectua prin unităţile de profil activităţi de deszăpezire pe drumurile judeţene din campania 2013-2014.

 NOTĂ:

Sectorul de drum DJ 713 dela DN71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera

 Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:

–    DJ 720 A Răţoaia – Mărceşti

–    DJ 503 limită judeţ Teleorman – Şelaru

–    DJ 711 A Pitaru –  Serdanu

–    DJ 701 Pasaj Autostradă – Corbii Mari

–    DJ 721A  DN7-Sperieţeni

 

Alte recomandări:

 Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.

Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.

 – Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.

– Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.

– În zonele în care se acţionează cu activităţii specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

– Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine dela Consiliul JudeţeanDâmboviţa – Direcţia Tehnică  tel. 0245/207625, luni-vineri între orele 08.00-16.00

leave a reply