Pro România și-a prezentat candidatul la funcția de primar al municipiului Târgoviște. Cosmin Bozieru, despre proiectele pe care le propune împreună cu echipa sa

Ana Maria Popescu 26/07/2020 0
Pro România și-a prezentat candidatul la funcția de primar al municipiului Târgoviște. Cosmin Bozieru, despre proiectele pe care le propune împreună cu echipa sa

Conferință de presă la PRO România Dâmbovița, astăzi, duminică, 26 iulie!

Președintele Organizației Județene Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a motivat premiera conferinței de presă organizate duminica, la o oră matinală, prin faptul că este vorba despre un eveniment pentru PRO România, dat fiind faptul că au fost anunțați candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, dar și candidații pentru funcțiile de consilieri locali.

Pentru Primăria Târgoviște, PRO România îl propune pe Cosmin Bozieru, cunoscut deja din administrația municipală. Petruț Cosmin Bozieru are  42 de ani, este absolvent al Facultății de Științe Economice, licențiat în Contabilitate Informatică de gestiune, masterand la Științe Economice, absolvent al Colegiului Economic ”Ion Ghica” din Târgoviște. A administrat o societate comercială, iar în administrație și politică are o experiență din anul 2012: a fost consilier local și viceprimar (2015-2017), dar și consilier la cabinetul primarului municipiului Târgoviște.

Senatorul Adrian Țuțuianu a declarat că s-a ținut cont în această alegere de experiența administrativă a lui Cosmin Bozieru, dar și de faptul că este la curent cu toate problemele municipiului. „A fost un om implicat în administrație, cunoaște proiectele în derulare, are și câteva soluții legate de dezvoltarea municipiuliui. Vom fi alături de el și eu, și colegii mei. Cred că PRO România reprezintă un partid politic care se adresează în special tinerilor, intelectualilor, salariaților și își propune să aibă o cotă importantă din electoratul din municipii și orașe”, a transmis președintele PRO România Dâmbovița, cu mențiunea că este mândru de echipa pe care o propune pentru administrația târgovișteană, în special pentru că toți fac parte dintr-o altă generație de politicieni.

Totodată, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului, Cosmin Bozieru, a declarat că are în vedere, în primul rând, dezvoltarea unei strategii locale noi: „Sunt onorat și determinat ca împreună cu echipa mea să câștigăm alegerile din septembrie. Vrem să implementăm proiecte majore pentru Târgoviște”.

PRO România Târgoviște are în vedere elaborarea un plan urbanistic general nou, complet digitalizat, care să ofere indici cadastrali reali, istorici, culturali și sociali.

Printre prioritățile partidului pentru viitoarea administrație municipală se află digitalizarea și informatizarea completă a administrației, inelul doi de centură, proiect cu implicații majore în dezvoltarea viitoare a județului, pentru care se are în vedere și colaborarea cu primăriile limitrofe.

Alte proiecte propuse de candidatul Cosmin Bozieru și echipa sa de la Pro România se referă la construirea unui parc industrial, pentru atragerea de investitori, fludizarea traficului rutier în municipiu, care va presupune construirea de parcări subterane și supraterane și organizarea traficului pe sensuri unice.

Cosmin Bozieru a mai subliniat că echipa PRO România este una deschisă la dialog și dorește colaborare reală, pe toate problemele municipiului, cu toate formațiunile politice care vor fi reprezentate în viitorul Consiliu Local Municipal.

Candidații Pro România pentru funcția de consilier local municipal la Târgoviște sunt: Adrian Dorin Popescu, Oana Silvia Vlăducă, Silvia Mareș, Cosmin Tătulescu, Florin Eusebiu Șontea, Camelia Roxana Lepădat, Alin Marina, Adriana Vlad, Marius Drăgănoaia, Daniel Adrian Piperea, Gabriel Lucian Tănase, Claudiu Dumitru Stan, Raluca Nițu, Tiberiu Stanciu, Jean Rădulescu, Marius George Dumitru, Mihaela Stan.

 

Leave A Response »