Pro România Dâmbovița a început prezentarea candidaților pentru alegerile locale. Senatorul Adrian Țuțuianu anunță o adevărată „Revoluție a tinerilor” în politica dâmbovițeană

Pro România Dâmbovița merge pe mâna tinerilor la alegerile locale din acest an! Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul de partid din Târgoviște, senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, a prezentat zece dintre candidații formațiunii politice care vor intra în lupta electorală pentru primăriile din județ. Senatorul Adrian Țuțuianu susține că la alegerile locale va începe „Revoluția tinerilor” din Pro România, pentru că partidul dorește să schimbe radical modul în care se face politică, dar și clasa politică dâmbovițeană.

„PRO ROMÂNIA este un partid care, astăzi, are în Dâmbovița 15-16%. Potențialul acestui partid este spre 30%, potrivit tuturor studiilor sociologice din ultima perioadă. Suntem un partid cu identitate proprie, social-democrat, cu peste 4.500 de membri, în fiecare zi vin oameni noi. Suntem un partid foarte deschis pentru generația tânără, un partid în care acordăm un loc foarte important femeilor.

Vă spun astăzi că vom face o adevărată revoluție în politica dâmbovițeană. Eu i-am spus „Revoluția tinerilor”, pentru că dorim să schimbăm radical modul în care se face politică și clasa politică dâmbovițeană. Este greu să spui că lucrurile se schimbă, dincolo de drum, apă, canal, în condițiile în care, de 30 de ani, cam aceleași personaje se învârt în fiecare comună, oraș sau municipiu, fiind, prin alternanță, la puterea locală. Eu cred că a venit vremea să nu mai alegem dintre 2-3 persoane care se învârt, de 30 de ani, prin diverse partide politice și să dăm șansă unei generații noi. Astăzi, vă prezint această generație.

Iată 10 dintre candidații Pro România Dâmbovița:

  • Ionel Stăncilă, 23 ani – Produlești
  • Ionuț Cristian Vălu, 36 ani – Băleni
  • Irinel Mihai Ghiță, 37 ani – Bucșani
  • Cristina Elen Banu, 38 ani – Bărbulețu
  • Valentin Mihail Iriminescu, 32 ani – Bezdead
  • Albinița Rădulescu Soare, 51 ani – Aninoasa
  • Cristian Bălașa, 38 ani – Raciu
  • Cristina Stanciu, 46 ani – Ocnița
  • Marin Staicu, 33 ani – Morteni
  • Daniel Negoescu, 35 ani – Lucieni

Sunt convins că vor face rezultate foarte bune. Nu toți vor putea câștiga primăria în 2020, dar ei vor fi generația de primari ai anului 2024. Am mare încredere în ei și sunt hotărât să merg cu ei într-o bătălie, care este dificilă. PRO ROMÂNIA va fi revelația competițiilor electorale din acest an și în județul Dâmbovița, și la nivel național”, a declarat senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu.

 

leave a reply