Pro România a strâns 11.300 de semnături de susținere în Dâmbovița. Victor Ponta vine joi, 14 martie, în județ pentru întâlniri cu cetățenii și cu membrii de partid

Ana Maria Popescu 11/03/2019 0
Pro România a strâns 11.300 de semnături de susținere în Dâmbovița. Victor Ponta vine joi, 14 martie, în județ pentru întâlniri cu cetățenii și cu membrii de partid

11.300 de dâmbovițeni au semnat listele de susținere a candidaților Pro România la alegerile europarlamentare. Deși inițial targetul stabilit de liderii au partidului era de 30.000 de semnături strânse la nivelul județului, în cadrul unei conferințe de presă, purtătorul de cuvânt al formațiunii politice, Cătălin Olteanu, a anunțat că acesta era obiectivul optimist, cel realist fiind strângerea a 18.000 de semnături până la încheierea perioadei legale. Purtătorul de cuvânt Pro România Dâmbovița a anunțat că la nivel național s-au adunat toate cele 200.000 de semnături necesare pentru intrarea în cursa electorală a candidaților partidului la europarlamentare, însă acest lucru nu înseamnă că acțiunea de strângere de semnături de susținere se va încheia la nivelul județului, liderii și membrii partidului vor continua să stea de vorbă de oamenii și să încerce să-i convingă să susțină noua formațiune politică în competițiile electorale.

Joi, 14 martie, de vorbă cu dâmbovițenii, membrii și simpatizanții Pro România și nu numai, va sta și Victor Ponta, care vine în județ pentru a participa la o ședință de partid, dar și pentru a vizita mai multe unități economice din zona Titu.

„Județul Dâmboviţa se află pe primul loc în ţară sau la egalitate cu o altă filială (n.n. Galaţi), suntem acolo sus, în top, aşa cum ne-am propus şi cu siguranţă acolo ne vom menţine. Concret, am reuşit până duminică, 10 martie, când a fost ultima centralizare, să avem adunate 11.300 de semnături, iar cu privire la membrii de partid am ajuns la 2217 adeziuni semnate şi tot atâţia membrii de partid. Este adevărat şi faptul că, în ultima perioadă, ne-am axat mai mult pe strângerea de semnături şi mai puţin pe strângerea de adeziuni. Asta nu înseamnă însă că nu vom continua atât cu strângerea de semnături, cât mai ales începând de săptămâna viitoare cu atragerea de noi membrii în partidul nostru. (…)Concomitent continuăm întărirea sau cristalizarea nucleelor în localităţile din judeţul Dâmboviţa. Începem să arătăm ca un partid serios, începem să arătăm ca un partid care va conta în bătăliile electorale care vor urma. Suntem, deocamdată, departe de a avea în toate localităţile lideri foarte puternici, dar cred că, fără a avea o analiză clară, în mai mult de jumătate din localităţile judeţului Dâmboviţa avem persoane care coordonează activitatea partidului, persoane serioase care vor avea rezultate, cu siguranţă. Raportarea de duminică, 10 martie, de la nivel naţional, ne arată că s-au strâns deja  peste 200.000 de semnături, acesta fiind numărul minim pentru a putea participa la alegerile europarlamentare. Vom continua strângerea de semnături şi săptămâna aceasta, iar până la începutul săptămânii viitoare preconizăm să mergem spre 280.000- 300.000 de semnături, la nivel naţional…”, a declarat Cătălin Olteanu, purtătorul de cuvânt al PRO România Dâmbovița.

Leave A Response »