Primul deces de coronavirus în Dâmbovița! Anunțul a fost făcut de primarul de la Corbii Mari

Ana Maria Popescu 26/03/2020 0
Primul deces de coronavirus în Dâmbovița! Anunțul a fost făcut de primarul de la Corbii Mari

Dâmbovița înregistrează primul deces din cauza coronavirus! Bărbatul de la Corbii Mari, infectat cu COVID-19 la o clinică privată din București unde făcea dializă, a murit astăzi. Anunțul a fost făcut de primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, care a fost informat de această nenorocire de rudele bărbatului și nu de autorități.

„Suntem în doliu. Un consătean bun a murit și, efectiv, nu știu ce cuvinte să găsesc. Îl cunoșteam bine, îi cunosc familia, sunt oameni buni, oameni respectați în Grozăvești si in toată comuna noastră . Mă doare și pe mine durerea lor și aș vrea să le aline Dumnezeu suferința.

Cred că acum, mai mult decât oricând, înțelegem cât de important e să fim uniți în bătălia asta. Să stăm uniți înseamnă să stăm acasă. Să fim solidari înseamnă să ne izolăm, pe cât posibil. Să fim puternici înseamnă să respectăm până la virgulă deciziile autorităților. NUMAI AȘA VOM TRECE PESTE ACEST MOMENT!

Noi vom continua acțiunile de dezinfecție cu substanțe BIOCIDE în toată comuna, în toate locurile vulnerabile, imediat ce vremea permite. Avem, însă, nevoie de sprijinul vostru, oameni buni. Cu cât ne izolăm mai mult, cu atât ne vom revedea pe străzi mai repede. Drama de astăzi e un cântar al încercării noastre de a rămâne consecvenți și puternici.

Dumnezeu să ne dea sănătate și să-l odihnească în pace pe cel plecat dintre noi!”, a transmis edilul de la Corbii Mari.

Leave A Response »