Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, secretar executiv PSD Dâmbovița: După definitivarea candidaturilor vom discuta despre candidați cu infracțiuni și hotărâri judecătorești. Târgoviștenii și dâmbovițenii trebuie să știe cine le cere votul la aceste alegeri locale.

Ana Maria Popescu 12/08/2020 0
Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, secretar executiv PSD Dâmbovița: După definitivarea candidaturilor vom discuta despre candidați cu infracțiuni și hotărâri judecătorești. Târgoviștenii și dâmbovițenii trebuie să știe cine le cere votul la aceste alegeri locale.

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, primar al municipiului Târgoviște, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că, imediat după definitivarea candidaturilor pentru alegerile locale, va face dezvăluiri importante „despre candidați cu infracțiuni și hotărâri judecătorești”. Liderul PSD Dâmbovița susține că dâmbovițenii și, mai ales, târgoviștenii au dreptul să știe ce „hram” poartă cei care le cer votul la alegerile din 27 septembrie.

Cristian Stan susține că sunt candidați care aspiră la postul de primar și care au avut mari probleme cu legea, iar oamenii trebuie să afle cu cine au de-a face pentru a putea oferi votul în cunoștință de cauză și a nu se lăsa păcăliți de promisiuni fără fundament.

De asemenea, primarul municipiului are și un mesaj direct pentru liberali: „încetați folosirea instituțiilor publice în campania electorală, încetați presiunile pe șefii instituțiilor publice, pe angajații instituțiilor publice”.

„Despre candidați cu infracțiuni și hotărâri judecătorești vom discuta după momentul rămânerii definitive a candidaturilor, pentru că nu aş vrea ca prin ceea ce spun, cumva, vreunul dintre contracandidaţi să se retragă din această bătălie electorală. Deci imediat după rămânerea definitivă a candidaturilor sau după  trecerea termenului de depunere a candidaturilor voi spune, cu subiect şi predicat,  pentru că târgovişteniii şi dâmboviţenii… (…) Ne apropiem de ceea ce înseamnă sfârşitul activităţii de strângere de semnături, vreau din nou să le mulţumesc pe această cale târgoviştenilor pentru reacţia pe care au avut-o. Avem în acest moment pe ceea ce înseamnă numărul de candidaturi, nu o să spun exact, dar este un număr cu cinci cifre şi cred că va fi o surpriză cel puţin pentru contracandidaţi. Pentru noi nu a fost o surpriză, vom continua să dezvoltăm municipiul Târgovişte, vom continua să lucrăm cu bună credinţă, vom continua să arătăm prin fapte că ceilalți mint, iar minciuna veți vedea că este şi instituţionalizată. În final mai trag un semnal de alarmă către PNL Dâmbovița: «încetați folosirea instituțiilor publice în campania electorală, încetaţi presiunile pe şefii instituţiilor publice, pe angajaţii instituţiilor publice…»”, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan, secretar executiv PSD Dâmbovița.

 

Leave A Response »