Primarul Boriga anunță: Baza de agrement, deschisă la începutul verii viitoare!

Până la urmă, Târgoviște va avea, totuși, cea mai modernă bază de agrement din sudul României! Complexul Turistic și de Natație, proiect care va costa aprozimativ 14 milioane de euro – devine, pe zi ce trece, realitate. Complexul se va întinde pe o suprafață de 10 hectare, fiind amplasat pe locul fostei Baze Crizantema.

Complexul Turistic și de Natației va cuprinde un ștrand, un bazin acoperit (dimensiuni 50m X 25m), 225 de locuri de parcare, două terenuri de mini-fotbal, un teren de baschet, trei terenuri de tenis, două locuri de joaca pentru copii, un amfiteatru și un aqualand pe o suprafață de teren de două hectare.

Deși termenul de execuție, stabilit prin contract, ar fi începutul toamnei anului viitor, primarul Boriga a dat asigurări că lucrările vor fi devansate, astfel încât complexul să poată fi inaugurat la începutul sezonului de vară 2014. Promisiuea primarului este susținută și de constructor, care a declart că face toate eforturile pentru ca târgoviștenii să se poată bucura de noua bază de agreement încă de la începutul verii 2014.

Gabriel Boriga spune că este permanent în contact cu constructorii, pentru a se asigura că lucrările se desfășoară în ritm accelerat. Aflat pe șantierul investiției, vineri, Gabriel Boriga s-a arătat mulțumit de ritmul lucrărilor. “O să fie un bazin foarte modern, de dimensiuni olimpice, 25 de metri cu 50 de metri, tribune, dotări pentru natație și pentru polo, vestiar, săli de refacere și de recuperare, tot ceea ce trebuie pentru ca o astfel de locație să poată găzdui cele mai importante competiții de natație și de polo, dar nu numai. Va fi aici și aqualand, ce se va întinde pe două hectare. Să nu uităm de parcare, cu 250 de locuri, de cele 2 piscine descoperite, două terenuri de fotbal, cu suprafață sintetică și iluminate cu nocturnă, două terenuri de tenis și unul de baschet, un amfiteatru cu 150 de locuri. Vă spuneam, din punctul meu de vedere, perla coroanei va fi dată de aqualandul pe două hectare”, a declarat Gabriel Boriga.

leave a reply